schrijver(ster) gezocht die geintresseerd is in persoonlijk verhaal

Ik vraag me af hoe je aan schrijvers(sters) de vraag kan voorleggen of ze geïnteresseerd zijn in een persoonlijk verhaal.

Ik denk namelijk met het verhaal wat ik heb dat er vast iemand is die daar over wil schrijven.....

Maar hoe pak ik dit aan?
Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het hangt er natuurlijk nogal van af waar dat verhaal over gaat, en hoe oud jij bent, maar er worden geregeld door tijdschriften oproepen gedaan. Bijvoorbeeld: - http://www.libelle.nl/pratenlezen/zoektu/ - http://www.flaironline.nl/site/page/49:jij_in_flair - http://www.girls-secrets.nl/index.php/jij-in-een-tijdschrift.html - http://weblogs.vpro.nl/villa-achterwerk/category/oproep/page/5/ Het enige wat je in zo'n geval hoeft te doen is zo enthousiast mogelijk reageren. Als de redactie er wel wat in ziet dan wordt een schrijver of schrijfster vanzelf geregeld.

begin met in eigen woorden je verhaal op papier te zetten.. Als dit een interessant verhaal is en je kan het onder een groot publiek "verkopen" dan zullen uitgevers er wel in geinteresseerd zijn... Het is wel een moeilijk en langdurige kwestie waar je veel geduld mee moet hebben

Kijk eens op Marktplaats bij vertalers, tolken, tekstschrijvers... http://kopen.marktplaats.nl/search.php?xl=1&ds=to:1;pu:0;di:;pp:0;lt:zip;sfds:1;pt:0;mp:numeric;lx:107946;ly:446544;l2:1222;kw:levensverhaal;osi:2&ppu=0&postcode=2802LZ&p=1 Toegevoegd na 1 minuut: Bovenstaande link is het resultaat als je 'levensverhaal' intikt...

In ieder geval kan je contact opnemen met helmi.slings@kro.nl. Ik werk voor het programma Goudmijn-tv waarin mensen hun waargebeurde verhalen vertellen. Van het een komt dan vaak het ander!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100