Hoe spreek je de naam Alice uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik spreek het uit als: Ellis maar als diegene zich voorsteld alszijnde, Alice (zeg:Allies) dan spreek ik uit: "Allies" mocht diegene zeggen: ik heet Alice (zeg :Ahlies) dan spreek ik uit: "Ahlies" en om een lang antwoord korter te maken. het is persoonsgebonden. Raadpleeg desnoods haar ouders. deze zouden als geen ander het beste kunnen weten wat de juiste uitspraak is bij de juiste Alice :)

eliss (Platte e en dan liss)

Ik spreek Alice uit als: Eh-liss.

het kan op twee manieren zoals hierboven genoemd e-liss maar het kan ook als aliesse Toegevoegd na 19 minuten: ik bedoel met het kan op twee manieren, ik ken het op twee manieren

Dat ligt eraan hoe de ouders van de persoon het bedacht hebben. Ik ken bijvoorbeeld een aaLIES, wier naam 'Alice' wordt gespeld.

eh-lis is toch wel het bekendste ja

Op z'n Engels klinkt het als Ellis, met de klemtoon op de E. Maar als Nederlander kan je het ook uitspreken als Alies, met de klemtoon op lies.

hier word alice uitgesproken als a-lie-ce

In het Frans is het Alies of Aliese met de nadruk op de tweede lettergreep In het Engels :Ellis met de nadruk op de eerste lettergreep. Veel voorkomende naam ...nu vooral bij grootmoeders en ouder ...was populair in het begin van de 20’ste eeuw in Vlaanderen :maar werd toen wel op zijn Frans uitgesproken.

Zo: http://www.howjsay.com/index.php?word=alice&submit=Submit

Ik heet Alice, je zegt Allies. Ik heb er een hekel aan dat mensen me vaak Allies-e noemen, wanneer ik me al heb voorgesteld. Mensen die mijn naam op papier zien maar me nog niet gesproken hebben vragen vaak gewoon hoe je mijn naam uitspreekt, wel zo makkelijk.

Ehh-liss

tegoei en niet verkeerd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100