Wat gebeurt er als je sex hebt tervel je zwanger bent?

Krijg je dan een tweeling (siameese) of iets dergelijks?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee hoor, wees daar maar niet bang voor. Je kunt rustig sex hebben terwijl je zwanger bent zonder dergelijke gevolgen. Er gebeurt helemaal niets ergs.

Dan gebeurt je echt helemaal niets, hoor. Geen zorgen, dus. Stel je eens voor dat er wèl iets met het kind zou gebeuren..wat dan als je niet zou weten dat je zwanger bent. Nee hoor, geniet maar lekker van elkaars liefde, dat is zelfs beter voor je kind. Gr. Ton

Niks, je kan sex hebben totdat de vliesen breken. Geen enkel risico.

Niks. Als je zwanger bent, zorgt je lichaam er namelijk voor dat je niet meer zwanger kunt worden. Het is het allerbeste voorbehoedmiddel dat bestaat. Er komt geen nieuw eitje vrij, de baarmoeder is afgesloten voor nieuw zaad, dus de kans dat je zwanger wordt als je het al bent is nul komma nul niks. En het kan ook geen kwaad voor jezelf of voor de baby. Alleen als de zwangerschap al heel ver gevorderd is en de bevalling wel mag beginnen, kan sex de weeen op gang brengen Maar nooit vroegtijdig. Uitzonderingen zijn er eigenlijk alleen voor grote risicozwangerschappen, bijvoorbeeld als iemand al veel miskramen heeft gehad door afwijkingen aan de baarmoeder. Die vrouwen wordt sex in de regel afgeraden. Maar zelfs dan is het gevaar alleen dat de zwangerschap afgebroken wordt ; nog een keer extra zwanger worden is er niet bij.

Dan heb je veel plezier!!!! Er vanuit gaande dat je plezier aan seks beleeft. En nee, er gebeurt niets met het kind. Toegevoegd na 2 minuten: Een kind merkt er in de baarmoeder niets van als je vrijt tijdens de zwangerschap. Hij/ zij kan de penis niet zien en er dus ook niet van schrikken. Ook kun je met de penis het kind niet raken. In sommige teksten staat dat het mogelijk is dat een orgasme bij een vrouw aan het eind van de zwangerschap een extra stimulans is voor het opwekken van de weéen. Dit is nog nooit onderzocht en dus ook niet bewezen.

Geen probleem. Er gebeurd helemaal niks. Een bakkerspraaktje zegt ook wel dat je bevalling sneller zal gaan :) Suc6

Dat hangt er vanaf wat voor soort sex je hebt.

In principe kan je gewoon door gaan met vrijen tot het eind. Lichamelijk zal het voor de vrouw misschien wat minder zijn op een gegeven moment, het is toch al een heel gewicht, zo'n buik... Sommige artsen raden mensen zelfs aan om sex te hebben als het kind bijna geboren wordt of als het kind al te laat is. Dat stimuleert om de vliezen te breken. Toegevoegd na 31 seconden: Dat laatste gebeurt alleen als het al bijna zover is, dus het is niet zo dat je met sex de vliezen kan breken als je bijvoorbeeld 5 maanden onderweg bent.

Als je het goed doet,zalhet slechts genot opleveren. Maar dat doet het ook,als niet bezwangerd bent.

als je al een tijdje zwanger bent en je hebt sex kan je niet "nog een keer"zwanger raken..er groeit dan al iets

Bronnen:
google.nl

nee sex hebben kan zeker als je zwanger bent tot je vliezen breken dan mag het niet meer ivm een infectie maar tot die tijd mag je rustig sex hebben het kan zijn dat je er misschien geen zin in hebt maar een siamese tweeling of zo krijg je de niet van het kan totaal geen kwaad voor je kindje die ligt veilig in de baarmoeder. en een tweeling kan iedereen als ware krijgen,.

Als je sex hebt terwijl je zwanger bent , heeft de bevruchting al plaatsgevonden en zal dus niet nog een keer plaatsvinden. de baarmoedermond is afgesloten door middel van een soort slijm. En nieuw zaad heeft dus geen mogelijkheid meer tot nestelen. Het is dus tot bijna aan de eindfase van de zwangerschap gewoon mogelijk om sex te hebben. Maar wanneer de vliezen gebroken zijn word het af geraden omdat het dan tot infecties kan leiden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100