Zou ik zwanger kunnen zijn?

Hey hey Kan iemand mijn helpen? Ik ben de 26ste met me vriend naar bed geweest en ik hoor de 28ste ongesteld te worden. Ik ben nu 6 dagen overtijd en al 2 testen negatief!
Ik heb mijn eisprong al gehad. Ben niet aan de pil. Kan je dan evengoed zwanger raken? Mvg Kim

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt ook schijnzwanger zijn. Dan word je echt misselijk en blijft je menstruatie langer uit. 2 Testen negatief lijkt me wel voldoende, maar je weet het pas helemaal zeker als je bij de huisarts bent geweest. Als je normaal gesproken een regelmatige cyclus hebt, zou ik voor de zekerheid een afspraak maken. Succes!

Dit zegt predictor zelf: "De uitslag is negatief: Als de test aangeeft dat je niet zwanger bent, heeft Predictor geen zwangerschapshormoon kunnen aantonen. Als je niet binnen een week ongesteld wordt, raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts." http://predictor.nl/content.asp?page=291

Hoi Kim Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat t niet altijd wat zegt,ik heb zelf ook ooit eens 3 negatieve testen gehad voor de vijfde aangaf dat ik wel zwanger was,niet iedere vrouw maakt evenveel hormonen aan,lijkt mij. zou nog een paar dagen wachten en er dan nog een doen. groeten cocon

Als je cyclus regelmatig is, is de kans klein dat je met deze data zwanger zou worden. Maar: het kán wel. Ga daarom even langs de huisarts, die kan het betrouwbaarder testen dan een thuistest. Wat trouwens ook kan: bij flinke stress kan de menstruatie ontregeld raken. Maak je je er erg druk om of je wel of niet zwanger bent? Of je nu héél erg graag zwanger wilt worden, of heel bang bent omdat je niet zwanger wilt zijn, daardoor kan je menstruatie wegblijven. Probeer in dat geval wat kalmer te worden. Ga ook daarom al naar de huisarts: een definitieve en duidelijke test of je nu wel of niet zwanger bent, kan helpen om die spanning kwijt te raken.

het kan zijn dat je te vroeg test,omdat het stofje van het zwangerschapshormoon nog niet is aangemaakt. probeer over 1 week nog eens.mocht je nog steeds niet ongesteld zijn.en is ie dan nog steeds naga. neem dan even contact op met je huisarts, deze kan dan een bloedtest doen wat een beter beeld geeft.

Je zou zwanger kunnen zijn. Je hebt al twee testen gedaan zeg je, beide negatief. Het kan dat je de test te vroeg hebt gedaan, wanneer je zekerheid wilt bezoek dan even je huisarts. Zonder eisprong kan er geen zwangerschap komen dus de kans is aanwezig dat je inderdaad zwanger bent.

er is een kans dat je zwanger bent als is die kans wel wat klein. ik zou als ik jou was gewoon eventjes afwachten ben je over een paar dagen nog niet ongesteld test dan nog een keer mischien was je idd wel wat te vroeg. is die test weer negatief en ben je dan nog niet ongesteld ga dan even bij je huisarts langs.

ja dat kan als je sex gehad hebt en je word niet ongesteld is het mogelijk dat je zwanger bent,

Een test is vrijwel zeer betrouwbaar maar het is zeker niet 100% betrouwbaar. Mocht je zwanger zijn en de test is negatief en je wilt het kind graag houden dan zou ik rustig afwachten wat nog komen gaat. En misschien een maand wachten en dan nog een test doen. Mocht je het kind niet willen houden en er dus op tijd bij zijn om het bijv. weg te laten halen dan zou ik na de dokter gaan. Deze zou je verder kunnen helpen om te kijken of je zwanger bent. Maar zolang je het wilt houden kan je altijd rustig afwachten en iets later een nieuwe test doen. In ieder geval veel succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100