Hoe verhoog je je slaagkans bij kunstmatige inseminatie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wanneer vrouwen na een kunstmatige inseminatie met opgetrokken benen een kwartier op hun rug blijven liggen, hebben ze 50 procent meer kans om zwanger te worden.", vertelt de jonge arts aan een Brits medisch magazine.

Bronnen:
http://www.baby.be/nl/zwanger-worden/vermi...

In ieder geval gezond leven. Dat wil zeggen. niet alleen goed eten maar ook niet roken en overmatig drinken. Ook het verblijven in rokerige ruimten moet je vermijden. Je lichaam moet in een optimale conditie zijn en niet constant bezig moeten zijn met je eigen lichaam schoon te houden. De rest is duimen en hopen.

Blijf liggen na kunstmatige inseminatie: Gynaecologe-in-opleiding Inge Custers van het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam kwam tot de ontdekking dat kunstmatige inseminatie meer succes heeft als je na de inseminatie een kwartier blijft liggen. "Wanneer vrouwen na een kunstmatige inseminatie met opgetrokken benen een kwartier op hun rug blijven liggen, hebben ze 50 procent meer kans om zwanger te worden.", vertelt de jonge arts aan een Brits medisch magazine. Het doel van haar onderzoek was na te gaan hoe het succespercentage van IUI (Intra-Uterine Inseminatie) kan worden verhoogd. Bijna vierhonderd vrouwen met een vruchtbaarheidsprobleem werd gevraagd mee te doen. De helft van hen moest na de kunstmatige inseminatie op de rug blijven liggen, de andere helft werd verzocht meteen op te staan.

Bronnen:
http://www.baby.be/nl/zwanger-worden/vermi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100