Wanneer een zangere vrouw borstvoeding geeft en een tepelpiercing heeft, krijg je dan 3 stralen melk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor de dames die nog kinderen willen en borstvoeding willen geven, de piercings staan deze wens niet in de weg. De tepel bevat meerdere melkgangetjes, en in het geval er al ééntje geraakt is tijdens het piercen, dan blijven er genoeg over om ongestoord borstvoeding te kunnen geven. Het is wel zo dat in de loop van de zwangerschap de tepels veranderen, om zich voor te bereiden op hun zware taak. Deze veranderingen kunnen zodanige vormen aannemen dat het sieraad niet langer goed zit. Er zijn dan twee mogelijkheden. De eerste is, je haalt ze er uit, en probeert ze ongeveer drie maanden na het beëindigen van de borstvoeding weer in te zetten. De tweede mogelijkheid is dat je contact opneemt met je piercer, en in overleg met hem probeert om een passende oplossing te vinden, soms is dat mogelijk door tijdelijk een ander of groter sieraad te plaatsen. Toegevoegd na 1 minuut: Weet je trouwens wel dat zwangere vrouwen nog geen borstvoeding geven??

Bronnen:
http://www.roscher.nl/piercing33.php

Ha, die Mangal; Om drie of meer stralen melk te geven hoeft een vrouw echt haar tepels niet te laten piercen. Een tepel geeft van nature al meerdere fijne stralen.

Aan zwangere vrouwen wordt geadviseerd tepel en of navelpiercingen te verwijderen! Maar ik waardeer je fantasie...

Borstvoeding en piercing een niet aan te raden combinatie. De piercing zou maar losgaan tijdens het voeden. Infectie mogelijkheid. De straaltjes zullen niet veranderen.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100