ziek of zwanger

hallo allemaal ,
wat voel ik me beroerd zeg.
ik heb woe mijn eisprong gehad (ovutest)
nu had ik gister ineens hele hevige steken in me baarmoeder die ongv 20 min aanhield en daarna als sneeuw voor de zon verdwenen .
nu voel ik me beroerd , me borsten doen pijn ben moe en wat misselijk.
ook heb ik een bloeding gehad vanaf do tm zondag (ook vreemd)
ook heb ik een temp van 37,7
iemand enig idee ? ben ik gewoon ziek of zwanger

Weet jij het antwoord?

/2500

Op basis van de door jou verstrekte informatie kan ik niet zeggen dat je zwanger bent. Je vermeldt immers niet of en wanneer er gemeenschap is geweest. Als de andere optie ziek is, dan ben je ziek.

Het lijkt erop dat je zwanger zou kunnen zijn. Met griep of bij koorts is er immers niks met je borsten. Maar met een verandering in je lichaam vanwege zwangerschap, merk je het wel aan je borsten. Hou er rekening mee totdat het tegendeel bewezen is. Geen alcohol, niet roken. De tijd zal het leren :). Rustig aan vandaag. Dan knap je langzaam weer wat op.

Er zijn in ons land heel wat huisartsen, Zoek er een op! Mondeling consult en gerichte vragen zullen je beter op het gemak stellen!

niemand kan je vertellen of je ziek of zwanger bent simpelweg omdat we het niet weten en kunnen weten. we kunnen gissen, maar hier heb je niets aan. wil je echt zekerheid doe dan een testje of bezoek je huisarts

Zo wie zo niet zwanger. Zo snel gaat dat niet! Waarschijnlijk gewoon last van je eiersprong gehad. Heel normaal. Vertrouw je het niet (luister altijd na je lichaam) ff de dokter bellen. Zijn ze voor en betaal je ook genoeg voor!!

Sorry, je bent gewoon ziek. Dat wil niet zeggen dat je niet zwanger bent, maar je symptomen - zo weinig dagen na de ovulatie - komen daar in ieder geval niet door. Zelfs die vreemde bloeding niet, dat was namelijk véél te snel voor innesteling. Het kan wel een ovulatiebloeding geweest zijn; komt af en toe wel eens voor, heeft geen invloed op je kansen.

zou gewoon een test halen dan weet je het zeker, het klinkt wel naar zwangerschap, behalve die steken. Als die hevig waren duid dat meestal niet echt op wat goed. Hou dat in de gaten en ga ermee naar de huisarts als je er daar meer van krijgt. je zegt een bloeding, was dat niet gewoon een menstruatie? Ik heb zelf nooit een miskraam gehad maar klinkt niet best. Maar goed ik kan je niet zeggen of je zwanger bent of niet, niet met zekerheid., dus koop een test zou ik zeggen, dan weet je het zeker... Houden de klachten aan bespreek het dan met je huisarts, die heeft ervoor geleerd...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100