1 jaar getrouwd en dat nu pas beseffen wat voor leuks kun je dan nog gaan doen?

Toegevoegd na 1 minuut:
Je kent het: het hele jaar denk je er aan en op de dag zelf vergeet je het omdat je de dagen niet bijhoudt. Het is 28 augustus en mijn man en ik zijn nu 1 jaar getrouwd, wat voor leuks en/of origineels kunnen we nog doen vandaag>? Dan regel ik dat het mooi weer is :D

Toegevoegd na 19 minuten:
Omgeving Enschede.

Toegevoegd na 21 minuten:
Loopt wel een kind van 6 bij rond dus ook dat beperkt de mogelijkheden, Oppas is niet mogelijk helaas.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nou eerlijk gezegd denk ik dat vrouwen dit niet herkennen en mannen wel! Ik zou dit met koeienletters in de agenda schrijven, iig de eerste 5 jaar, maar goed dat is een andere discussie. Is het misschien leuk om samen de trouwfoto's / video nog eens te bekijken. Bestel lekkere sushi en voor de kleine vissticks. Sta nog eens stil bij de dag en bel de getuigen en ceremoniemeester even om ze te bedanken. Vertel elkaar wat je leuk vond dit jaar, wat indruk heeft gemaakt en........maak een mooi plan voor volgend jaar; een reis, een uitje of een duur meubelstuk.

Uit eten, rondvaart Amsterdam, Sauna, er is zoveel leuks op korte termijn te doen. Ligt een beetje af van het feit waar je woont. Toegevoegd na 22 minuten: Je kunt nu nog een restaurant reserveren en vragen of zij iets leuks aan tafel kunnen regelen, denk aan ijs, sterretjes etc. Daarna een bioscoopje pakken, vriendin bellen of zij een roos kan kopen of iets anders, van harte gefeliciteerd en veel gelukkige jaren met zijn tweetjes!

Gauw een leuk en romantisch restaurant boeken.

Gezellig uit eten gaan. Daarna heel vroeg naar bed om te vieren dat je een jaar getrouwd bent ;) Toegevoegd na 21 minuten: Kind lekker meenemen naar restaurant. Gewoon lekker deftig eten met z'n drieën. Een kind van 6 gaat toch op tijd naar bed neem ik aan? Dan heb je samen nog alle tijd om te rollebollen.

samen een kalender kopen .............. lekker een wip maken ............. advocaat zoeken ..........

Kaarsen aan en romantische muziek en dan de liefde bedrijven. Daar de tijd voor nemen. Daarna lekker chique uiteten

van alles ruzie krijgen dronken worden uit eten tv avondje daarna na de film lekker avondje in bed

Bronnen:
getrouwd
nogamateur

tis nou niet echt weer om buiten iets te gaan doen.nodig vrienden vanavond uit om jullie 1 jarig huwelijk te vieren bij jullie thuis.pak je trouwalbum of film er bij en maak er n leuke gezellige avond van,daarna doen jullie ,nadat iedereen weg is,nog ff de huwelijksnacht over.geen oppas nodig en toch n feestje.

Ahh, ik zie je vraag te laat. Nu is de dag al bijna voorbij. Maar wat is er nu leuker voor jullie allebei, om jullie (of het) kind te zien genieten. En dan bedoel ik echt genieten in een activiteit waar jullie beiden in betrokken zijn. Dus wat vind het kind nu het aller, aller, aller leukste? En na afloop eventjes geen GV, maar heerlijke andere dingetjes...

Klein taartje kopen, 1 kaarsje erop en die door het kind uit laten blazen, daarna gezellig herinneringen ophalen, foto´s bekijken. Het hoeft niet zo uitgebreid, dat er aan gedacht wordt is toch het belangrijkste?

Jullie kledij terug aandoen van die dag. gezellig samen koken in een leuke sfeer bespreken of jullie nog een jaartje getrouwd willen bijdoen en wat dan wel de voorwaarden moeten zijn ;-) (dus wat er moet veranderen; ideaal moment om die heikele punten aan te halen. een klein feestje organiseren (maar klein é) met enkele goede contacten/vrienden die je hebt. Hem/haar wat tegoed bonnetjes schrijven... wil je er nog wat geld aanhangen. een ballonvaart. een weekendje. een bootje huren en samen gaan varen. kan je allemaal met z'n drieën doen. maar ik zou het simpel houden ... er komen nog vele verjaardagen achter ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100