Wat zijn de beste plekjes om nieuwe meisjes te leren kennen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nieuwe meisjes kun je het beste leren kennen op de afdeling pasgeborenen in een ziekenhuis. Meisjes die al langer bestaan maar die jij nog niet kent kun je overal tegenkomen. Ga eens naar een andere disco dan normaal. Stap een andere supermarkt binnen als normaal. Wijk af van je normale routine.

School Vrienden Bijbaan Kroeg Stad [internet]

Leuke plekjes? Dansschool is een plek zie je vorige vraag. Het leuke aan het leren kennen van mensen is juist ook het ontdekken van de plekken die jij leuk vind om te komen. Je bent nog jong denk ik. Neem je tijd voor het onderzoeken wat je leuk vind. daarna komt het allemaal best wel goed.

school, disco

Waar je passies liggen houd je van indoorklimmen? ga daar naar toe, houd je van zwemmen? ga zwemmen, je zoekt toch meestal iemand met dezelfde passie, maar ga niet altijd opzoek, maar sta er gewoonlijk open voor.

Dat kan natuurlijk overal. Neem een plek waar activiteiten plaatsvinden die je zelf ook leuk vind. Je hebt dan in iedergeval de kans iemand tegen te komen die dezelfde interesses heeft als jijzelf.

Op stijldansen gaan, altijd jongens tekort :) Bij de Hema gaan werken, werkt echt hoor! Of een baantje in de horeca nemen.

Op de (jongeren)camping. Maar ja, de vakantie is alweer voorbij...

werk/school/internet/uitgaan

Overal er zijn overal meisjes maak er gewoon een gewoonte van om ze aan te spreken waar dan ook!!! Begin met gewoon iets te vragen daarna conservaties op den duur wordt het een gewoonte en automatisme om vrouwen aan te spreken en te ontmoeten en toffe gesprekken te hebben. Oefening baart kunst probeer je comfort cirkel te vergroten. Je kan ook elke avond voor dat je gaat slapen een rustige muziekje opzetten , en je inbeelden hoe jij vrouwen aanspreekt publiekelijk wanneer het dan echt gebeurt lijkt het net of je het al 100 keer gedaan hebt. Dus begin gewoon als je naar school gaat ook al op straat meisjes aan te spreken kan zijn dat een meisje slecht reageert maar kan ook zijn dat ze positief reageert. reageren Dus als je ze niet aanspreekt kan je het niet weten toch? Toegevoegd na 37 seconden: In het begin kon je ook niet fietsen maar nu kan je waarschijnlijk kilometers fietsen?

op je werk of op school of sport

Het uitgaansleven biedt meer kans omdat de mensen veelal uitgaan om een partner te vinden.

Op de plaats waar jij met hun afspreekt.

Je moet eerst denken welke soort meisjes wil ik ontmoeten! dan ga je kijken waar zijn veel van dergelijke meisjes. zo kom je op de plaats waar je moet zijn.

Opleiding H.B.O. maatschappelijk werk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100