Hoe vraag je iemand mee uit zonder verlegen te zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

door meteen als je diegene weer tegen komt te vragen. niet te lang over nadenken gewoon doen. hoe langer je erover piekert hoe moeilijker het word. en een beetje verlegen zijn is helemaal niet erg , dat heeft iedereen wel eens bij spannende momenten

Denk bij jezelf eens na waarom je nou echt verlegen bent, dan kom je tot de conclusie dat het niet uitmaakt als je een blauwtje loopt, of wat ze/hij van je denkt. Alternatief is veel drinken voordat je het vraagt, en dan heb ik het niet over water.

zeg het met bloemen!! en met een leuk kaartje erin waarin je haar mee uit vraagt

Ben je bang om afgewezen te worden? Houd er rekening mee dat dit gebeurt en doe het gewoon, dan valt het niet tegen als het zo is en heb je het toch gedaan.

heel spontaan vragen of ze mee gaat naar een bbq

Als je al verlegen bent om iemand mee uit te vragen. Hoe zal je dan reageren als je uit bent. Ik vind dat verlegen zijn een beetje met onzekerheid te maken heeft. Zorg ervoor dat je heel zeker bent van je zaak. Ga naar de kapper voor een betere uitstraling voor je zelf.

"Hee,hoe is het? Ja,ehm,heb je zin om naar die nieuwe film te gaan? Ja die leek me leuk en dat gun ik jou natuurlijk ook:) Okeej,tot vanavond!"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100