Wat is een mooi huwelijkskado om aan je vader en zijn vriendin te geven als ze gaan trouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een prachtig fotoboek met alle foto's van de trouwerij erbij, desnoods met één uitvergrootte foto -de mooiste van hen samen- ingelijst erbij om op te hangen.

een huwelijksreis

een etentje bij jou thuis. na het huwelijk uiteraard maak een mooie bon en nodig ze uit. gezellig na-praten over De Dag

Anticonceptiepakket zodat je de erfenis veiligstelt. Maar zonder dollen, waarom regel je de huwelijksnacht niet voor ze een mooi hotel dus met alles erop en eraan.

Ik weet niet waar ze van houden en/of jij creatief bent, maar ik zou iets persoonlijks maken, bijvoorbeeld een schilderij of een mooie fotoboek met foto's van hun tweeën erin. Je kan ze ook iets geven wat ze nog moeten doen, samen mee kunnen maken, zoals een luchtballonvaart of een romantisch dineetje.

Liber Amicorum is Latijn voor 'vriendenboek', het is een volwassen versie van het vriendenboekje van de lagere school.Inleiding: Een Liber Amicorum is een boekwerk van de mensen die je dierbaar zijn. Dit herinneringsdocument wordt je aangeboden ter gelegenheid van een vriendschap of een belangrijke gebeurtenis in je leven.Dit Liber Amicorum is voor:Ter gelegenheid van:Datum:Mijn dierbaren, in te vullen vragen (plek voor 19 personen):Naam:Datum:Geboortedatum:Onze eerste ontmoeting was:Mijn leukste herinnering aan jou is:Je bent mij dierbaar omdat:Mijn tip voor een gelukkig leven is:In dit restaurant kan je heerlijk eten:Deze film moet je absoluut gezien hebben:Mijn favoriete vakantiebestemming is:Mijn succes recept is:Ik wens je voor de toekomst:Fotopagina's / pagina's voor eigen invulling

Schrijf in een mooi schrift hoe dankbaar je bent om zijn dochter te zijn en hoe blij je voor hun bent met dit huwelijk. Pimp het op met anekdotes, foto's en/of tekeningen. Verpak het in mooi papier met een strik erom.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100