Ik heb een vriendin uitgenodigd om te komen eten. Ze is al eerder een keer wat wezen drinken. Wat moet ik denken van haar antwoord?

*****, het is wel vriendschappelijk hé?
Ik wil gelijk duidelijk hier in zijn, want ik wil later geen misverstanden of zo.

Als je toch andere ideeen hebt, kom ik liever wel een keer om alleen te kletsen of zo.

Hopelijk snap je het.

p.s. Ik ben geen toetjes eter. Ik hou van veel groenten en fruit.'

Gr,

*****

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik heb me de vorige keer netjes gedragen en niks geprobeerd ofzo, dat is dus niet de reden dat ze voorzichtig is, denk ik.

Toegevoegd na 9 minuten:
Ik heb haar geantwoord dat het gewoon vriendschappelijk is, gewoon voor de gezelligheid. Nu wachten wat ze antwoordt....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk dat ze smoor is en jullie over een paar jaar gaan trouwen. kan niet missen.

Ze vertrouwt het niet, ze weet niet of je bijbedoelingen hebt... Zeg gewoon dat je alleen eten bedoelde... Dan is ze gerustgesteld... En dan komt ze wel...

Nou, ik denk dat ze heel duidelijk is. Zij wil alleen een vriendschappelijke relatie. Dus niet intiem! Ze houdt niet van desserts, maar fruit vindt ze wel lekker. Maak een lekker gerecht met veel soorten groente. Veel plezier samen!

Haar antwoord lijkt me over duidelijk, ze wil vriendschap en niets meer. Kijk jij daar anders tegen aan dan wil ze daar over komen praten. Ze houd van groente en fruit

Je moet niet overal iets achter zoeken. Haar antwoord is luid en absoluut duidelijk. Ze komt graag bij je eten, maar je moet wel weten dat ze geen relatie met je wil, ze wil gewoon een gezellige avond zonder zich zorgen te maken dat jij haar misschien wil versieren. Het tweede deel is even een tipje voor wat ze graag eet. Je hoeft je niet uit te sloven op het toetje, daar doet ze niet aan (weet zeker wel hoeveel calorieën daar in kunnen zitten), maar ze wil wel graag een gezonde maaltijd met veel groente. Fruit mag er ook inzitten. Fijne avond gewenst en alvast smakelijk eten.

Ze legt de verantwoordelijkheid bij jou. Ze voelt allang aan dat jij meer wilt dan alleen vriendschap, dat is toch zo! Wat zij dus tegen jou zegt is: IK WIL NIET wat jij wilt! Misschien moet je haar niet meer uitnodigen en verder zoeken naar mensen die wel meer willen dan vriendschap! Want dat is wat jij wilt. Afwijzing is altijd een moeilijke om te incasseren!

Is toch een duidelijk antwoord? Ze wil gerust gezellig met je eten maar wil absoluut niet meer dan vriendschap. Als jij dit ook wilt dan is het duidelijk en kan je haar antwoorden dat ze gezellig kan langskomen en jij wat lekkers maakt. Maar als jij meer wilt dan zou ik mijzelf maar eens heel goed afvragen of jij dit etentje nog wilt? Want anders zit je jezelf alleen maar ongelukkig te maken en jezelf valse hoop te geven. Dan zou ik niet gaan eten want je maakt jezelf gek. Dus heel simpel: Wat wil jij?

Dat hoef je niet af te wachten. Probeer zo normaal mogelijk te doen maar wel afstandelijk, dat wil zij toch. Kan ze vervolgens aan haar vriendinnen doorkleppen dat jij niet romantisch bent

He liefje waarom zet je mijn mailje op deze site??? Nu is het dus echt afgelopen hoor!

Precies wat ze zegt, het is glashelder. Waarschijnlijk (veel vrouwen hebben een dergelijke ervaring) heeft ze in het verleden wel eens een situatie meegemaakt waar de ander, zonder dat ze het in eerste instantie door had, meer verwachtte dan vriendschap. En dat kan nogal ongemakkelijke situaties tot gevolg hebben. Het hoeft dus helemaal niet te betekenen dat het er bij jou dik bovenop ligt! Alleen dat ze weet dat dat soort dingen gebeuren, en ze dat vóór wil zijn, dus duidelijkheid wil geven voordat het allemaal zo ver gevorderd is dat het ongemakkelijk wordt en ze je vriendschap verliest wegens verwachtingen die niet matchen. Dat is een goed teken: het wil zeggen dat ze vriendschap met jou op prijs stelt. Was dat niet zo, dan had ze gewoon nee gezegd in plaats van deze moeite te doen om duidelijkheid te scheppen.

Non verbaal kan je zoveel zeggen. Dit allemaal zonder dat het jouw bedoeling is en dat jij er erg in hebt. Wat heb je haar dus allemaal vertelt die eerdere keer? Kennelijk meer dan dat je wilde laten blijken. Toch is het allemaal gezien. Wat ik dus nu zo frappant vind aan jouw vraag hier, is dat je zelf helemaal niets zegt over jouw intentie. Kennelijk (dat lees ik uit jouw niets zeggen), wil jij wel meer.

Volgens mij betekent dit dat ze anaal gepenetreerd wil worden! Maar ik ben niet erg succesvol als het om vrouwen gaat, dus misschien moet je luisteren naar wat de vrouwen hier zeggen. Succes!

Ze vind langs komen om alleen te kletsen minder "bedreigend" dan een etentje. Blijkbaar vertaalt zij zo'n etentje als iets intiems. Fijn dat zij zo duidelijk is. Overigens zou ik het niet zo fijn vinden om mijn briefjes op het internet geciteerd te vinden.

Ze geeft hiermee aan dat je geen verwachtingen moet hebben om een relatie met haar te krijgen. Daar heeft ze (nu) geen behoefte aan (met jou). Ze geeft aan wat ze graag eet zodat je daar rekening mee kunt houden. Geeft wel aan dat ze het op zich leuk vindt om bij je te eten. Ga voor jezelf na wat jouw bedoelingen zijn. Het geen verwachtingen van haar en maak het gewoon gezellig. Dan kunnen jullie zien of je dit vaker wilt afspreken en waar jullie contact naar toe gaat. Veel plezier!

Ze wil duidelijkheid, weten waar ze aan toe is. Dat kan aan haar karakter liggen, maar ook aan ervaringen. De toevoeging van haar voorkeur m.b.t. eten wijst op een karaktertrek. Misschien speel je met de gedachten uit deze relatie later meer zou kunnen groeien (is niet duidelijk uit de context: een vriendin suggereert van niet, je posting van wel!). In dat geval zou ik de hint geven dat je ook elkaar beter wilt leren kennen.

Mannen kunnen een dubbele agenda hebben, vriendschap of een liefdesrelatie. Deze vrouw wil vooral duidelijkheid. Misschien heeft ze in verleden hier problemen mee gehad, of houdt ze gewoon van duidelijkheid, ook m.b.t. het eten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100