Hoe een website gericht op vrouwen promoten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Afhankelijk waar de website over gaat kun je deze promoten in tijdschriften hebben die dezelfde doelgroep hebben als jij. het heeft natuurlijk geen zin als je tienermeisjes-kleding verkoopt om dit te promoten in de Magriet. Dat kies je een ander tijdschrift zoals Break Out.

Vaak werkt mond op mond reclame het beste, laat dus vrouwen je website zien en vraag hen hun mening, hebben zij negatieve punten doe er dan iets mee en laat het na verbetering nogmaals zien, als het naar hun zin is, vraag hen dan de website naar andere vrouwen (vriendinnen en kennissen door te zenden of te vertellen. Dit is tevens de goedkoopste manier van promotie. Je kunt ook flyers laten drukken en deze met toestemming van de winkelier, in winkels leggen waar jouw doelgroep zich ophoudt.

Er zijn heel wat websites waarop je gratis kan adverteren en/of jouw website promoten. Tik bij Google "gratis adverteren" in en dan kan je kiezen uit een eindeloze rij aan websites die diverse mogelijkheden bieden. Laat je niet misleiden door de naam van de website want ook op marktplaza en tweedehands.net kan je diverse rubrieken vinden waaronder jouw aanbod valt. http://www.marktplaza.nl/ http://www.tweedehands.net/plaats_advertentie.php Hieronder vind je nog een aantal links waar je een poging kan wagen. Hopelijk heb je er iets aan. En de vrouwen ook ;-) Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Bronnen:
http://gratis-adverteren.goedbegin.nl/
http://www.aanbodpagina.nl/
http://www.sneup.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100