Denk je , als je sex hebt met je partner, wel eens hoe het zou voelen voor haar / hem als jij bij haar / hem binnenkomt of laat binnenkomen ?

Dit is wel een vraag aan hetero's. Ik bedoel tijdens het vrijen dat je denkt over hoe die ander op jouw actie reageert en dan probeert aan te voelen hoe het voor die ander voelt .

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

jazeker, daar hebben we het samen wel eens uitgebreid over gehad . voor 1x van het andere geslacht zijn en ervaren wat hij/zij ervaart hoe zou dat zijn? we hebben het zo goed mogelijk aan elkaar uitgelegd hoe het voelt, om de ander een beeld te geven.

Ja...zijn er dan mensen die dat niet doen?

Uiteraard. Het is toch de bedoeling dat het voor beiden een plezierige aangelegenheid is?

Je kunt het idd proberen om je partner uit te leggen hoe je dat voelt,maar dat is zeer moeilijk! Het zou geweldig zijn om ook eens te voelen,hoe je partner het ervaart.

Net als reuk en smaak is gevoel niet overdraagbaar. Je kunt iemand in woorden trachten duidelijk te maken wat jij ervaart, maar dat is theorie. De ander zal nooit voelen wat jij voelt.

je probeert het je samen wel voor te stellen, maar je weet toch niet hoe het voor de ander aanvoelt omdat je toch anders inelkaar steekt. (hihi, sorry) over het algemeen probeer je er samen wat leuks van te maken, ondanks die verschillen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100