Hoe om te gaan met gevoelens?

Goedenavond. Ik worstel al maanden met mijn gevoelens voor een jongen. Ik weet niet zeker of ik veel meer dan vriendschap voor hem voel, maar als ik hem niet zie, mis ik hem voortdurend terwijl hij mijn huisgenoot is. Dit laatste feit zorgt vaak voor een onprettig gevoel omdat het nooit genoeg is, hoe vaak hij me ook opzoekt. Zodra hij met een ander meisje contact heeft, voel ik me jaloers en als hij eens de deur uitgaat zonder te groeten, voelt dat als een mokerslag, een klap in mijn gezicht. Dit is een tamelijk stressvolle situatie en ik weet niet goed wat ik ermee aan moet - ben ik de enige met deze warrige gevoelens, en wat doe je eraan?
Alvast bedankt voor antwoorden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je verliefd bent op deze jongen, zijn je gevoelens heel normaal. Dat zou ik eerst eens uitzoeken. En wordt het niets, dan kun je verder met je leven (zonder alles wat hij doet in de gaten te houden). Als je niet verliefd op hem bent is je gevoel naar mijn idee wel zorgelijk. Misschien kun je dan eens met een professioneel iemand uitzoeken waar het wél vandaan komt. Lijkt me wel belangrijk. Succes ermee.

Je bent duidelijk verliefd op hem! Als je het niet durft te zeggen kan je een beetje testen om te kijken of jij meer voor hem betekent dan een huisgenoot. En testen is simpel! Kijk of hij t zelfde reageerd als jij (bijv. Met jaloers worden enzo)

als ik de 'symptonen' lees ben je zekers verliefd en het enige wat je kan doen is dit aan hem voorleggen hij kan je het juiste antwoord geven , en dan weet je waar je aan toe bent

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100