wederzijdse chemie tussen man en vrouw waar de vriendin van die man bij is, en dat ook semi openlijk laten merken, is dat tactloos? of is dat normaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de vriendin daarvan op de hoogte is, dit geen probleem vindt en de man en vrouw de grenzen bewaken, is dat geen probleem.

Zoals jij het sec stelt, vind ik het niet normaal, maar bijzonder kwetsend voor de vriendin in kwestie.

Ligt eraan wat voor chemie het is lijkt me. Als het 'gewoon klikt', lijkt het me geen enkel probleem. Als het (veel) verder gaat dan dat, zou ik me een beetje inhouden. Door hoe je de vraag stelt en omdat je het over "semi-openlijk" hebt, wek je (bij mij) de indruk dat het verder gaat dan chemie, wat 'gewoon' vriendschap is toch geen enkel probleem? Dat kan gebeuren, maar dan zul je moeten afwegen wat je wilt, en welke risico's je wilt nemen.

Mij lijkt het erg kwetsend tegenover zijn vriendin, van jou en van die man uit, naar zijn vriendin toe. Maar ik hecht persoonlijk nogal veel waarde aan trouw 'en dat soort dingen'. Er zijn natuurlijk ook mensen die daar luchtiger tegenover staan. Kijk een beetje naar wat voor persoon/type die vriendin is.

ach ja,..het hangt van jullie onderlinge relatie af. Hoe bekijk je de vriendin? hoe denk je dat haar man zijn vriendin bekijkt. Als je weet dat de vriendin dit niet leuk vindt, dan is het tactloos en weinig respectvol naar jezelf, naar hem en naar haar toe. Geeft de vriendin in kwestie hier niets over om wat voor reden dan ook dan wordt alles heel anders. Als zij het niet erg vindt dan is het normaal. Maar goed, dat je deze vraag al stelt geeft eigenlijk al aan dat je vindt dat je een grens bent overgegaan, als je de vrouw bent met de chemie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100