Vertellen aan de andere vriendinnen?

6 jaar geleden heb ik iets heel doms gedaan. Ik logeerde met een vriendin bij de vriend van een andere vriendin van mij. (Gezamelijke vrienden)
Na een feestje lagen we als vrienden op grond op matrassen film te kijken. Toen mn vriendin al sliep heb ik een beetje 'gevoeld' met die jongen. We hebben niet gezoend maar zijn wel te ver gegaan. Tegen elkaar aanliggen en strelen enzo.
Ik voelde me hier terecht heel erg schuldig over. Na een lange tijd heb ik t toch aan mn vriendin verteld. Ze was natuurlijk boos maar we hebben het uitgepraat, gelukkig.
2 vriendinnen van de groep weten ook van het verhaal.

Nu is het zo dat een aantal vriendinnen van ons groepje het niet weten (volgens mij).
En ik ben erg bang dat als ze het zouden weten dat ze me dan anders bekijken of geen vriendin meer willen zijn. Ik zit te twijfelen om het zelf te vertellen, maar waarom eigenlijk?
Ik voel me niet helemaal eerlijk ofzo. Alsof ik dan iets verberg en ze denken dat ik leuk ben maar eigenlijk dus niet ben!
Maar het is eigenlijk iets tussen die ene vriendin en mij.
Ik weet het niet, wat zouden jullie doen? Ik zou dit nu nooit meer doen en vind het ook heel stom.

Toegevoegd na 9 minuten:
Daar komt bij dat er ook een ander moment is geweest waarbij ik niet zeker weet of ik met hem gezoend heb. Weet het niet meer maar kan me nog wel herinneren dat ik bij hem stond er erg dronken was. En waarom twijfel ik er over, zegt dat misschien wat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dus als ik het goed begrijp weet de vriendin van die jongen het al en jullie hebben het ujitgepraat? Nou niks aan de hand dan, die andere vriendinnen hebben hier niks mee te maken! Bovendien is het al 6 jaar geleden! Dit soort acties zijn niet slim, maar betreffen alleen de betrokken personen, dan hoef je het niet wereldkundig te maken aan de rest van de vriendengroep. Hulde dat je het heb opgebiecht en uitgepraat! Toegevoegd na 26 minuten: Op de uitbreiding van je vraag: Als dat ook al zo lang geleden is geweest, laat het rusten. Je weet het niet zeker en het heeft geen zin ouwe koeien uit de sloot te halen. Maak je niet druk. Laat het een les zijn dat je voortaan niet zoveel drinkt en beter nadenkt wat je doet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100