Hoe kan je merken dat het met iemand ''klikt''?

Bij mensen die je net ontmoet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het met iemand klikt dan zit je meestal met iemand "op dezelfde golflengte". Je denkt ongeveer hetzelfde over bepaalde zaken, je voelt elkaar erg goed aan, en snapt elkaars humor. Een gevoel hebben dat het klikt is meestal wederzijds.

als zij nar en nieuwe (alweer) afsprak verlangen en hunkeren om elkaar a s a p terug te ontmoeten. dan zal het wel klikken, en het moet dan ook nog eens wederkerig zijn, zo niet.....

dan voel je je vaak meteen op je gemak bij die mensen, het is net alsof je ze al langer kent. en je hebt het gevoel dat je jezelf kan zijn bij die mensen

Als het met iemand "klikt" voel je je meestal vrolijker en tevreden als je contact het met zo iemand. Bijv in een gesprekje. Je kunt een klik hebben met mensen, of niks (neutraal) óf zonder dat het zelfs snapt iemand eigenlijk niet zo mogen (die je ook net kent). Dat laatste is hetzelfde maar dan omgekeerd. Je weet niet waarom maar je ergert je een beetje aan iemand of je wordt erg moe als je er mee praat. De neutrale groep valt denk ik, als je heel goed naar jezelf kijkt ook uiteen in licht positief of licht negatief maar dan is het gevoel gewoon niet zo sterk. Je spreekt van een "klik" als je een opvallend sterk positief gevoel bij iemand hebt (en later als je iemand beter kent, kun je het vaak verklaren door een overeenskomst in levensvisie, belangstelling etc, maar blijkbaar kun je zoiets heel snel aanvoelen)

als je weet wat "klikt"betekent,en dat weet je,anders zou je de vraag niet stellen,merk je ook wanneer het klikt. dus,volgens mij vraag je naar de bekende weg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100