Wat zijn perfecte cadeaus voor mannen in de leeftijd van 20-35 jr?

Dan vooral cadeaus voor verjaardagen. Ik ben inmiddels als vrouw uitgedacht. Heb altijd het idee dat ze niet blij zijn met wat ze krijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een krat bier. Een kadobon. Een abonnement op een auto/motor/sport magazine. Een spindel lege DVD`s. Toegevoegd na 6 minuten: En anders...Geef de jarige een striptease..., is hij vast wel blij mee!

Misschien een wiet-vaporizer? Schijnt erg handig te zijn. http://www.goeievraag.nl/vraag/wietpijpje-gebruiken.103216

cadeau bonnen doen het altijd goed! Bijvoorbeeld voor een lekkere avond sauna, massage of bioscoop.. Thaise massage is helemaal hip op dit moment... Ik zag laats bij het postkantoor cadeau-doosje met daar in bonnen voor avondje uit- een diner voor twee, lunch met bubbels, avond met overnachting in grote stad, noem maar op.. prijzen van een paar tientjes tot net over E100 Toegevoegd na 5 minuten: voorbeeldje uit MIJN STAD: http://www.sunee.nl/index.php?obj=artikel&id=31 Toegevoegd na 27 minuten: Vooral ook een succes omdat de ontvanger niet vast zit aan een ongewenst stuk interieur/object, en het tijdstip van verzilvering zelf gekozen kan worden...

een mooi tattoo voor goed prijsje zal wel leuk zijn als diegene het wilt dan ??? suc6

Vraag aan de ontvanger wat hij graag wil :P (Meeste mannen die ik ken van die leeftijd zijn dol op gadgets, hoe duurder hoe beter. Genre nieuwste gsm - ps3 - etc.)

Is nogal afhankelijk van het karakter van de betreffende persoon. De één houdt van een lekker luchtje, de ander van een lekker drankje, weer een ander van een etentje, of de echte klusser van een stuk gereedschap, maar er zijn ook mannen die van een goed boek houden, goede muziek of een goed film. Het gemiddelde perfecte cadeau bestaat volgens mij niet. Maar toch succes met je speurtocht.

Volgens mij zijn heel veel mannen in deze leeftijdsgroep gek op auto's. Dus je zou kunnen denken aan accessoires of gadgets voor de auto. Deze heb je in alle prijsklassen.

Gekke gadgets doen het altijd wel goed. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van megagadgets. Toys for boys in alle soorten en prijsklassen.

Bronnen:
http://www.megagadgets.nl/nl/

The only difference between men and boys is the price of their toys. Ik kan niet in je portemonnee kijken maar hier zijn een paar suggesties: * Smartphone; * iPad; * Nog groter grootbeeld TV; * Wii; * Gadgets voor in de auto. etc.

Heel simpel: een lekkere vrijpartij.

ik denk niet dat zozeer de leeftijd uitmaakt maar vooral de intresses?

Mannen tussen 20 en 35 jaar... Nou, laten we er even vanuit gaan dat hij dichter bij de 35 categorie hoort. Als het mijn vriend was zou ik helemaal NIKS voor hem kopen, maar wel voor mezelf: een sexy (lingerie)set waarvan ik zou weten dat ie dat um... op prijs zou stellen. Zijn favoriete maaltijd koken, kaarslicht (veel kaarslicht), zijn favoriete (slow) muziek, lekker sensueel bad, dansen en vul verder zelf maar in. Om kort te gaan: een hele avond het heft in handen nemen en hem helemaal stront verwennen. Wedden dat het een verjaardag wordt die hij nooit zal vergeten... ;)

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100