Mijn zoon wordt over 2 weken 4 jaar. Wat is leuk om hem te geven?

Lego krijgt hij al, en spullen zoals een fiets heeft hij al. Ideeen meer dan welkom!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb dezelfde vraag ook al gesteld haha. Heb erg leuke ideetjes gekregen, kijk maar es: http://www.goeievraag.nl/vraag/zoon-kopen-vierde-verjaardag.20488 Toegevoegd na 4 dagen: Ik heb voor onze zoon, die donderdag jarig is, een op afstand bestuurbare auto gekocht van Chicco, speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar. En het spel Sjakie de schildpad, zie:Help Sjakie de schattige muzikale schildpad om steeds hoger te klimmen, maar let op dat hij niet valt ! Sjakie vertelt je ook welke kleur van blokjes je onder zijn pootjes mag plaatsen, voorzichtig ! Een elektronisch spel voor 2 tot 4 spelers, vanaf 3 jaar. Succes nog met zoeken!

een elektrische motor. Toegevoegd na 1 uur: bedoel een kinder car

Vier jaar is ook een leeftijd dat je wereld weer wat groter wordt. Rollerskates voor beginners met helmpje en al het beschermmateriaal. Verhaaltjes/ voorleesboeken Borduur/prik/plak kaarten. Stickerboek. Timmerspullen?

Er is net nieuw speelgoed op de markt waar kinderen zelf fietsen en skelters etc van kunnen maken. Het is van hout en is een soort bouwpakket. Er zijn 3 dozen met verschillende mogelijkheden. Het heet de moov of zoiets, zie link. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.makeitmoovit.com/

Bronnen:
http://www.marktplaza.nl/De-Moov-make-it-m...

playmobil vinden ze echt fantastisch

Open een spaarrekening waar je vanaf nu elk jaar een vast bedrag opzet. En geef op de verjaardag zelf een klein cadeautje.

Gebruik je eigen fantasie. Jij bent toch de ouder van het kind en kent hem het beste, jij weet toch wat hij leuk vindt! Daar kunnen buitenstaanders je niet in raden!

Je geeft aan dat hij al lego krijgt. Het leuke van lego is, dat je er veel van kan bouwen als je er veel verschillende stenen van hebt. Maar dan bedoel ik wel de originele bouwstenen, en niet al die dozen waar je een speciaal ding van kan maken. Mijn 2 zoons waren ook helemaal gek op de duplotrein. Dat is ook van lego. Hebben ze jaren mee gespeeld, en kun je veel mee uitbreiden.

Seizoenskaart voor Feyenoord ;))) Toegevoegd na 1 minuut: Zusje ;)))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100