Ik ga in hoger beroep voor een parkeerboete, namens mij of voor mij schrijven?

Allen,

Ik ben meerdere keren bekeurd voor verkeerd parkeren bij het bedrijf waar ik werkzaam ben. Echter, ben ik het niet eens met deze bekeuringen. Daarom ga ik in hoger beroep. Alleen kom ik niet geheel uit een situatie.

De auto waarmee ik ben bekeurd staat op mijn moeders naam. Nu heb ik de brief opgesteld als of deze auto op mijn naam staat. Moet ik deze brief voortzetten en voorafgaand aan de brief aangeven dat hij geschreven is door mij ipv mijn moeder? Of de gehele brief schrijven als of mijn moeder deze heeft geschreven namens mij?

Hopelijk kan iemand me helpen. Het betreft namelijk een flink bedrag, en mijn directeur heeft toestemming gegeven om hier te parkeren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Degene die de boete krijgt kan bezwaar / beroep / hoger beroep aantekenen. Dus hij / zij moet de broef ondertekenen. Je moeder kan ook jou machtigen, en dan zet je in de brief dat je namens je moeder beroep aantekent. Dan ben jij de contactpersoon in de verdere procedure. Voeg wel een machtiging bij je beroepschrift. Omdat e.e.a. helemaal schriftelijk gaat, en je slechts om een vergoeding voor kosten van juridische bijstand kunt vragen als je dat beroepshalve doet, is de eerste methode wellicht het gemakkelijkst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100