Mag deze Auto met Invaliden-P zijn auto consequent vóór zijn invalidenmarkeerplaats zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Raar dat iemand dit zo doet. Misschien kan je de persoon hier eens op aanspreken, want op deze manier houdt hij 2 plaatsen 'bezet', jij kan immers niet op de gemarkeerde plek gaan staan. Anders kan je ook eens aan de wijk agent vragen of hier iets aan te doen is.

Hij mag natuurlijk parkeren waar hij wil..... Maar dit is natuurlijk wel een geijkte manier om irritaties te kweken in de buurt!

Hij mag daar parkeren! Maar het is zeker niet netjes van hem! Zet er anders je eigen auto eens neer als hij weg is! dan kom je misschien achter de reden waarom hij dit doet!

Ja het mag, maar als hij zijn eigen parkeerplaats heeft, waar niemand anders mag staan dan is het niet zo heel sociaal van hem

Het mag, zoals anderen al hebben aangegeven, maar de persoon houdt op deze manier dus wel twee parkeerplaatsen bezet ( tenminste als de invalidenparkeerplaats gekoppeld is aan een kenteken). Vraag het de persoon eens, wat zijn motivatie is. Mocht het antwoord niet bevredigend zijn, dat kunt u contact opnemen met de wijkagent of nog beter de gemeente. De gemeente gaat immers over de verstrekking van invalidenparkeerkaarten.

als de eigenaar dit doet terwijl hij een aangewezen plek heeft gekregen van de gemeente zou ik de gemeente in kennis stellen. Als het gaat om iemand die een algemene P kaart heeft dan word er vaak door invaliden gesteld dat men een lege plek gebruikt om te parkeren zodat de invalideplek bewaard blijft voor een invalide in het geval er geen andere plek meer over is. Een kaart is een verruiming van de mogelijkheden om te kunnen parkeren, het is niet dat je verplicht wordt om een algemene plek in te gebruiken.

Nah...wat is dit dan? Niet normaal meer hoor....Waarmee is hij invalide dan? Volgens mij in zijn hoofd... Zou hij niet weten dat dat zijn plaats is? Of ...provoceert hij de boel ...en hoopt dat er iemand op zijn invalide plaats gaat staan ...zodat hij de politie kan bellen ofzo? Dat soort zielige mensen bestaan ook nog. Die zelf geen leven hebben, zeg maar. Of...schaamt hij zich..dat iedereen kan zien dat hij invalide is...met die persoonlijke parkeerplaats? Dan kan die invalide plaats net zo goed weg gehaald worden want NIEMAND anders mag daar staan behalve hij. Onbegrijpelijk...wat mankeert zo iemand. Ik zeg..dat mag niet, nee. Onttrekking van een parkeerplaats...op deze manier. Groetjes..

het mag wel maar of het netjes is??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100