moet ik dit melden bij de politie/gemeente/wijkagent enz.?

Deze avond(23-2-2015) rond 23:20 hoorde ik met mijn moeder tijdens het tv kijken een harde bonk. Wij schrokken heel erg, want er is al een keer bij ons een poging tot inbraak gedaan, en er zijn veel inbrekers in mijn stad actief. Gelukkig was er niks ernstig aan de hand, er was een banaan op een raam gegooit. Mijn moeder baalt enorm omdat ze vanochtend de ramen heeft schoongemaakt. Wij hebben een hoekhuis dus er kunnen mensen gewoon heel makkelijk de tuin inlopen.
Maar mijn vraag is nu: moet ik hier een melding van doen bij de gemeente/politie/wijkagent enz. of moeten we wachten en kijken of het vaker gebeurd of iets anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Maak voor jezelf een dossier, datum en wat er gebeurde. Als dit of andere rare dingen gebeuren: noteren. Als het over een tijdje nodig blijkt, heb je alles op een rijtje genoteerd en kun je dat eventueel aan een wijkagent overhandigen. Nu kunnen jullie het beter negeren, de meeste lol die mensen hebben die dit soort flauwekul uithalen is een reactie van de slachtoffers. Krijgen ze geen reactie, dan hebben ze er ook veel minder lol van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100