Hoe bewijs ik dat mijn wagen daar niet was?

Heb net een boete(voorstel minnelijke schikking 110€) gekregen opgemaakt door een agent in Brussel, negeren van een stopteken. Ik ben op die datum niet in Brussel geweest en al nooit op die plaats. Ofwel rijdt iemand met mijn nummerplaat rond ofwel heeft de agent zich vergist. Ik kan bezwaar aantekenen, maar hoe kan ik bewijzen dat ik er niet was.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga eens goed na wat je die dag hebt gedaan, was je aan het werk, dan vraag je aan je werkgever een bewijs dat je daar was (vraag ook gelijk of hij/zij wil getuigen als dit voorkomt). Was je thuis en heb je een gesprek met je buren gehad, dan vraag je dat aan hen. Je moet bijna wel iemand tegengekomen zijn, die voor je wil getuigen. Ook als je om 16.00 uur een bon hebt gehad en een uur eerder ergens anders was, dat je wel kunt bewijzen, en niet binnen een uur op de plek waar je bekeurd bent kon zijn, dan kun je dat aanvoeren. Heb je dit allemaal niet, neem dan contact op met het juridisch loket, of jurofoon, zij weten vast hoe je dit op kan lossen.

Bronnen:
http://www.juridischloket.nl/Pages/default.aspx
https://www.jurofoon.nl/

Stap 1 is het vragen om de boete in het Nederlands te ontvangen. Stap 2 is het vragen om de regels voor het maken van bezwaar een Belgische boete toe gestuurd te krijgen in het Nederlands. Stap 3 maak bezwaar en zet er een verhaal in waarom je auto niet in het Brussel geweest kan zijn. Een verhaal dat nooit jij nooit in Brussel geweest bent, dat je auto niet kan rijden zonder sleutels en dat jij de sleutels van de auto altijd bij je houd. Dus de sleutels zijn nooit in Brussel geweest en dus de auto kan ook nooit in Brussel geweest zijn. Maak maar een reeks van verklaringen de waar zijn. En laat hun maar de bewijzen dat je verklaringen niet waar zijn. Het gaat er om dat zowel jij als de auto er niet waren. Als je die dag een document hebt waarin jij of je auto genoemd in wordt en een plaats dan kun je die gebruiken. Let op of alle details kloppen van de verklaring van de agent. Kenteken, maar ook de omschrijving van de merk auto, kleur van de auto, beschrijving van de bestuurder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100