Hoe kan ik mijn mobiel weer krijgen? En is het ook wettelijk verplicht dat ik mijn mobiel weer krijg?

Ik heb mijn sony xperia laatst aan elektronicabedrijf Boom in almelo gegeven omdat mijn beeldscherm kapot was, Boom heeft de sony opgestuurd naar Een bedrijf dat mobiel reparaties uitvoert helaas is Boom 2 dagen failliet gegaan Dus kan de mobiel niet afgeleverd worden Bij Boom omdat het niet meer bestaat, contact met Boom is niet meer mogelijk, Bedrijf waarnaar Boom de sony heeft opgestuurd is ook niet bekend.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het centraal insolventieregister kun je zien wie de curator is, in dit geval is de volgende info naar boven gekomen: Curator: mr. J.M. Eringa Adres: Postbus 126 7500AC Enschede Telefoon: 053-4840000 Rechtbank: Almelo Rechter-commissaris: mr. A.E. Zweers Insolventienummer: F.12/642 Je aangeboden telefoon is en blijft jouw eigendom en daar verandert niks aan door het faillissement. Je kunt een brief schrijven aan de curator met het verzoek je eigendommen te retourneren. Eventuele reparatiekosten zul je wel vooraf moeten voldoen. Zie bron voor een voorbeeldbrief aan de curator.

Bronnen:
http://insolventies.rechtspraak.nl/Default.aspx
http://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven...

Helaas, dat is driekeer heel erg vette pech. In principe zou je kunnen wachten tot de curator komt om Boom haar faillissement af te handelen, maar ik denk dat je één van de laatste in de rij van schuldeisers bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100