Wat kan ik doen tegen huis terreur van een onbekende?

Ik word al een aantal jaar in mijn huis 'geterroriseerd' door onbekende. Dit duurt nu al ongeveer een jaar.
Zo word er ongeveer één keer per maand midden in de nacht meerdere keren aangebeld met als gevolg dat ik daarna nachtenlang bang in mijn bed lig.
Ik woon alleen en heb naar aanleiding hiervan met mijn familie afgesproken dat ze, in het geval dat ze 's nachts langs komen, mij mobiel bellen.

Daarnaast is er sinds deze week bijgekomen dat er in de loop van de avond dingen tegen mijn ramen worden gegooid als ik thuis ben. Vaak kuipjes yoghurt of appelmoes, met dus alle troep van dien, die ik dan weer kan opruimen.

Hierdoor voel ik me, met name 's avonds en 's nachts niet meer veilig thuis.

Toegevoegd na 55 minuten:
Ik heb van alle incidenten die zijn gebeurt tot nu toe notitie gemaakt om patronen te herkennen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Aangifte doen, aangifte, aangifte doen. Elke keer weer. 2. Camera ophangen, die continu filmt en beeld opslaat. 3. Zodra je beeld hebt, dit aanleveren bij de politie. 4. Zorg ook dat je elke keer foto's maakt van de ellende die veroorzaakt is. Toegevoegd na 39 seconden: Aangifte en bewijs, daar komt het op neer.

Ik heb hiervoor een camera geplaatst. Iedereen die zich in de buurt van mijn huis bevindt wordt gefilmd. Als er wat gebeurd kan je met de opname naar de politie.

Je zou kunnen overwegen om ergens een camera neer te hangen, uiteraard niet in zicht. Mocht er dan weer eens iets voorvallen, dan weet je in ieder geval wie het gedaan heeft. Daarmee zou je dan ook nog naar de politie kunnen stappen, al betwijfel ik of zij iets met de beelden zouden doen. Een andere optie is om een nep camera neer te hangen (in zicht), wat hem/haar wellicht kan afschrikken. Al met al, een vervelende situatie..

Eerst klacht indienen tegen onbekenden bij de politie. Camerabewaking en alarmsysteem aanschaffen dat zou ik doen en met de bewijzen naar de politie gaan. Sterkte!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100