er is een oplichter actief die op mijn bedrijfsnaam spullen besteld en bij mij adres laat bezorgen, aanfigte gedaan, wat is hier aan te doen?

even iets uitgebreider; inmiddels aangifte gedaan echter heb ik het idee dat ze er niet echt veel aan doen bij de politie, nu is mijn vraag wat is hier aan te doen? ik heb me toch een partij adminstratie om constant alles recht te zetten,

Toegevoegd na 17 uur:
@ hoofdorp ik werk zonder personeel het is iemand die alles besteld vanaf een hotmail adres, die persoon laat het ''expres'' bij mij ook nog eens bezorgen.

@tacuma nee diverse, ip achterhalen? moet ik dat niet aan de provider c.q. Microsoft vragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem contact op met één van de 2 onderstaande instanties. Zij zullen je prima kunnen adviseren wat je verder kunt doen, omdat ze zijn gespecialiseerd in fraude die bedrijven treft. Contact opnemen is heel eenvoudig. Succes. http://www.fraudemeldpunt.nl/home http://www.fraudehelpdesk.nl/home

Beste gast, Hoezeer het mij ook spijt: volgens mij is er geen sprake van oplichting. Er is iemand bezig die u niet mag of wat dan ook en de spullen op uw adres laat bezorgen. Bel de betreffende firma`s en vraag wie het besteld heeft. Zij kunnen u altijd een adres geven. Reageer direct op een ontvangen "spookbestelling" naar de afzender toe en probeer zo op deze manier de opdrachtgever te achterhalen. EN STUUR DE BESTELLING DIRECT TERUG !! Zo toont u goede wil en staat u juridisch in uw recht. Het klinkt raar, maar kijk svp eens in uw vriendenkring of andere relaties, (misschien wel zakelijke), wie in aanmerking zouden kunnen komen om u deze uiterst nare en vervelende streken te leveren. Vaak zit het dichterbij dan u denk. Sterkte ermee. Toegevoegd na 9 minuten: Sorry, ik had de reactie`s niet gelezen. Als iemand zich al met dit soort praktijken bezig houdt en u de goederen per express laat bezorgen, kunt u er van uitgaan dat dit een persoon is die u kent. Hij/zij heeft een soort haat opgebouwd en krijgt het gevoel u met nog meer kosten op te zadelen door het per express te verzenden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100