kan ik bewaar maken tegen deze parkeerboete?

Ik heb voor mijn deur een strook invalideparkeerplaats van 6m. Allesinds dit was altijd zo geweest, tot ik gisteren een boete van 100€! tussen mijn ruitenwisser kreeg. Deze was blijkbaar 3 maanden terug aangepast.

Er staan witte lijnen op de grond om de plaats af te bakenen. (Deze heb ik uiteraard altijd gerespecteerd) Maar nu de afmeting is verandert naar 12m staat er eigenlijk ook niets op de grond getekend om die correcte afstand te tonen.

Even ter info: ik heb een hart voor invaliden, ik heb een goed contact met mijn buren waarvoor deze parkeerplaats bestemd is en mijn dagdagelijks beroep draait rond invaliden. Ik vind het zeer nuttig dat deze plaatsen er zijn, enkel vind ik dit echt onvriendelijk om ineens een boete te geven ipv mensen in de omgeving erop attent te maken..

Zou ik in beroep gaan? of heb ik absoluut geen poot om op te staan? Ik wéét dat ik wettelijk gezien in fout was, maar naar mijn mening zijn er wel verzachtende omstandigheden.

Men heeft het bordje heel erg onopvallend veranderd..En ik ben bewoner, ik zou nooit opzettelijk voor mijn deur op zo'n plek staan.. Ik vind het zelf wat onterecht. ik woon hier en ga uiteraard niet het verkeersbord voor mijn deur checken, want in mijn hoofd was het zoals het altijd was..


alvast bedankt voor de tips..

Toegevoegd na 41 minuten:
hopelijk staan de foto's erbij?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100