Woon in belgie en heb een dagvaarding ontvangen dat ik binnen een maand mijn huis moet verlaten, wat moet ik hieraan doen en waar kan ik terecht????

De huurdersbond kan mij niet verder helpen omdat zij geen juridisch advies verlenen, het justitiehuis heeft pas woensdag een advocaat die advies kan verlenen.
Ik heb vorige week ook al een vakantie geboekt zonder annuleringsverzekering dus misschien ben ik nog van plan om te gaan of niet..... Voor pro deo kom ik ook niet in aanmerking omdat er twee inkomens zijn.

Ik ben helemaal hopeloos en weet absoluut niet waar ik nu terecht kan voor hulp of wat ik nu moet ondernemen.
Kan iemand mij hierbij helpen alsjeblieft????

Weet jij het antwoord?

/2500

Bel de gemeente en vraag met spoed schuldsanering aan. Ik heb in dezelfde situatie gezeten en de schuldsanering is mijn redding geweest! Dus bel nu gelijk de gemeente leg je verhaal uit en zeg duidelijk dat je met spoed! Schuldsanering wilt aanvragen en vertel daarbij je verhaal. Dat is de enige manier om in je huis te blijven. Of je moet op de dag van je ontruiming voor 09.00 uur het volledige achterstandige bedrag betalen aan het incassobureau. Succes!!

Neem zo snel mogelijk contact op met het Openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn in je gemeente of stad. Zij kunnen je verder helpen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Openbaar_Cent...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100