Als kadastraal vast staat Grootte 23 a 70 ca Coordinaten nummer.... Omschrijving Kadastraal object:Wonen met bedrijvigheid erf -en tuin ?

En verder staat er:Locatiegegevens ontleend aan Basisregistraties adressen en gebouwen Ontleend aan :ATG nr .... d.d.8-9-2011 Plubliekrechtelijke er zijn geen beperkingen bekend in de gemeentelijke beperkingenregistratie, enz en dan alle namen van de eigenaar,dan staan er twee opstallen op en een kleine woning die word afgebroken ,wat zeg de gemeente nu dit huis of op deze plek is nooit een woonvergunning af gegevenkunnen terwijl er bewijzen zijn van een inschrijving en wooncontract, kunnen ze ondanks het verhaal kadaster je een nieuw te bouwen woning aanvraag weigeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het register van het kadaster geeft geen houvast, het geeft alleen de daadwerkelijke feiten weer. Je zult in het bestemmingsplan op zoek moeten gaan of het door jou genoemde gebied wonen toe laat. Is dit niet het geval mag de gemeente de vergunningen voor nieuwbouw weigeren. Betreft het nieuwbouw van woning en sloop van oude woning kan men proberen via de rechter een wijziging bestemmingsplan af te dwingen aan de hand van de kadastrale gegevens dat de desbetreffende locatie al geruime tijd bewoont is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100