mag je met een eastpak tas de bioscoop in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, je mag een tas meenemen, alleen kan er moeilijk gedaan worden als je eten meeneemt. Vaak mag dit niet mee de zaal in.

Dat verschilt aan wie de kaartjes controleert de meeste zullen je door laten gaan maar er zijn ook strengere die dat niet doen. Het kan ook aan de bioscoop zelf liggen. Het licht er ook aan wat er in zit, als er cola en chips in zit van de supermarkt laten ze je veel minder snel door dan als er andere spullen in zitten die niet in de bioscoop te koop zijn.

Ik heb bij pathe gewerkt, Wij mochten nooit wat zegge als iemand met een tas kwam, alleen als we eten roken waarvan we bijna zeker wisten dat het uit die tas kwam. Dus zolang hun niks kunnen ruiken zulle ze vast niks vragen als je et wat in hebt geen Mac Donalds meenemen dus!

Het kan ze bij de bioscoop toch niet schelen van welk merk jouw tas is? Heel veel mensen hebben altijd een tas bij zich, en in principe hoef je die niet af te geven. Van welk merk dan ook.

Is afhankelijk van de huisregels van de bioscoop. Als in de huisregels bepaalde maximale maten voor een tas zijn opgenomen mag de bioscoop het meenemen van grotere tassen weigeren. Ook supermarkten maken gebruik van huisregels zoals deze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100