Wat kan verder ik ondernemen tegen een stalker waarvan de identiteit al bekend is bij de KPN/politie?

Ik word nu al ruim een jaar lastiggevallen door de zelfde anonieme persoon. Waarvan we inmiddels weten wie hij is. Ik ken hem niet persoonlijk en voor dit voorval heb ik nog nooit van hem gehoort. Ik snap dan ook niet hoe hij aan mijn nummer komt .Hij belt regelmatig een aantal x achter elkaar. Vooral als het midden in de nacht is begint hij te bellen. Het houd ook niet op of ik nu wel of niet op neem want hij belt dan gewoon nog een aantal x. Als ik opneem word er ook niks gezegd. Je hoort alleen maar gehijg. En als ik dan dus ophang, belt hij gewoon weer opnieuw. Zo heeft hij vannacht om 2:30 weer gebeld en wel opgeteld 21 x in ongeveer 10 min tijd. Je word hier echt gek van. Ik ben ten einde raad. Een nieuw nummer is geen optie. KPN is al ingeschakeld vandaar dat we weten wie het doet. Politie is ingeschakeld maar nemen naar mijn idee niet echt actie. Ze zouden een gesprek met hem aan gaan om te stoppen ik weet niet of dat is gebeurd maar als dat wel is is hij dus gewoon doorgegaan. Het bellen is niet het enigste want ook op Snapchat word ik lastig gevallen. Aan de snapscores kun je zien hoelang dat account ongeveer bestaat. Die accounts die mij toevoegen zaten nog onder de 100. Dan blokkeer ik ze weer maar er komen gewoon weer nieuwe .

Weet jij het antwoord?

/2500

Begin met het noteren en verzamelen van bewijs. Elke keer dat je lastig gevallen wordt noteer je, maak je een screenshot indien mogelijk. Maak een duidelijk gestructureerd dossier. Met dat dossier ga je (opnieuw) aangifte doen. Gaat het daarna door, dan weer opnieuw aangifte doen. Hierdoor bouw je ook bij de politie een dossier op waar mee ze de dader uiteindelijk makkelijker mee aan kunnen pakken. Het zal (helaas) geen gemakkelijke strijd zijn.

Een scheidsrechtersfluitje!! Als hij weer belt en zit te hijgen keihard op dat fluitje blazen. Nu "geniet" deze persoon waarschijnlijk van jouw angst of deze persoon denkt een zekere "macht" te hebben. Bijkomend voordeel van de herrie van het scheidsrechtersfluitje is ook dat hopelijk mensen in de omgeving van de dader dit ook zullen horen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100