als je bij een schuldsanering zit en je ben eruit gezet omdat je schulden heb gemaakt kan je dan naar een andere schuldsanering toe ?

Ik zit 11 jaar bij een schuldsaneringsorganisatie (nog geen schuld eiser is betaald) en heb nu toch schulden gemaakt kan ik nu overstappen naar 1tje die er wel iets voor mij doet ? Help, help

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoi, als je al 11 jaar bij een schuldsaneringsorganisatie zit en er is nog niets afgelost dan gaat er iets niet goed! Vraag hen formeel (schriftelijk) om een rapport (of verklaring) op te stellen over de afgelopen periode en uit te leggen waarom er nog geen resultaten zijn bereikt. Ga naar de gemeente en vraag daar om hulp. Geef daarbij ook de verklaring van je huidige organisatie. Overweeg om een klacht in te dienen tegen deze organisatie, 11 jaar is echt te gek. Hoewel ik je situatie niet ken ben je waarschijnlijk het best af met een WSNP-traject (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Dat zit je - kort gezegd - drie jaar onder de plak maar ben je daarna wel overal van af. Dit kan alleen maar via de rechter en de gemeente kan je daar van alles over vertellen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100