Welke plaats in Nl is het gezellig n dagje winkelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien is het belangrijker hoeveel geld je hebt om gezellig een dagje te kunnen winkelen. Ik bedoel; liever met veel geld winkelen in een minder leuke plaats, dan met weinig geld moeten winkelen in een hele leuke plaats. Wat is er voor lol aan om om voor etalages te gaan schuimbekken, indien je de spullen toch niet kan betalen? Mijn persoonlijke voorkeur: Hilversum. Heel gezellig daar. Best groot, maar toch is alles op loopafstand goed te bereiken. Ben je iets vergeten in een winkel, je bent er zo weer terug, indien je een beetje de weg kent daar. Amersfoort bijvoorbeeld, is voornamelijk een enorm lange winkelstraat. Ben je ergens iets vergeten, is de kans groot dat je een pokke eind terug moet lopen. Indien je met gezellig, terrasjes pakken bedoeld, dan zou ik kiezen voor Amsterdam of Utrecht.

Den Bosch, Maastricht, Utrecht, Haarlem etc

mischien in hoorn ??

Utrecht Amsterdam Arnhem Maastricht Groningen Breda Eindhoven Rotterdam (redelijk) Den Haag Leiden Veenendaal Tilburg Toegevoegd na 22 seconden: Ow ja, en Den Bosch inderdaad.

Rotterdam,haarlem,

Amsterdam, de andere grote steden, hangt er ook vanaf wat je zoekt

helmond

Nijmegen.. veel leuke kleine winkeltjes, terassen langs de kade, je ziet ook veel oude gebouwen (een zichtbaar oud stadscentrum vind ik veel gezelliger dan nieuwbouw)

Gaat er over in welk deel van Nederland en of je een hele dag wilt gaan of dat je zoals ik liever kleinere plaatsen hebt. Zelf vind ik Bussum, Ede, Veenendaal en zoals al eerder genoemd Utrecht en Den Bosch. Toegevoegd na 1 minuut: Niet goed opgelet: Veenendaal was al genoemd. En vergeten: Alkmaar

vind toch amsterdam wel t leukste winkelen,maar t ligt er een beetje aan wat je allemaal moet hebben.de zwarte markt in beverwijk ook wel leuk,als je een keer wat anders wil,en t is er héél gezellig.

Enschede.

Als het je om "gezellig winkelen" gaat, gaat het vooral om wie je mee neemt! Verder is het belangrijk dat de stad die je bezoekt een groot aanbod heeft, en dan kun je kiezen uit de wat grotere steden op het stuk grond dat wij Nederland noemen: Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Almere Eindhoven Groningen En ga zo maar door.

Als het je echt om het shoppen gaat, dan Arnhem. Je hebt er werkelijk alles en alle winkels dicht bijelkaar. Na het shoppen lekker eten bij Rose's aan de Rijnkade.

arnhem beste binnestad verkozen

Amsterdam!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100