Is het stalken of niet?

Een man zegt dat hij iedereen moet waarschuwen hoe slecht ik ben en daarom moet hij op de hoogte blijven waar ik ben.
Hij doet niet eens alles zelf, hij betaalt ook anderen om met hem mee te doen. Totaal onbekenden voor mij zeggen dan in navolging van die man iets over mij alsof ze mij kennen. (ze vertellen dan allerlei leugens).
(Een van die voor mij onbekende heeft eens gezegd dat alles door een zo erg aardige man is gezegd, dus moet alles wel waar zijn wat er was gezegd over mij!!!??

Hij heeft ook gezegd dat : ....ze maar klaagt terwijl er niks te klagen valt (en om ook dat nog eens duidelijk te maken heeft hij zelf (en ook laten doen) geklaagd bij gemeente /politie/ e.a. over de meest onzinnige dingen. En dan doet hij dus alsof die klachten van mij komen.
OOK haalt hij anderen over (zoals op dat moment: buren) om hard te keer te gaan en dat zij dan klagen dat ik zo te keer ga. En daar blijft het niet.
Hij doet wel meer en ergere dingen of laat dat door anderen doen!

Maar de eerste vraag: is dit stalken of niet?
(de man zelf zegt zo graag en dat blijft hij steeds herhalen: ze denkt dat ze gestalkt wordt, ha,ha,ha!!!)

Toegevoegd na 19 uur:
Foto's, opnames zij er, namen van de overgehaalde anderen zijn nu allemaal bekend. Politie? Aangifte? Zij doen niets! Alles wordt steeds bijgehouden wie wat doet. De man zelf blijft doorgaan met anderen overhalen (en betaalt ze). Overgehaalde anderen: mensen die helemaal niks anders te doen hebben? Geen eigen leven hebben. Ze worden geprezen door die man!!!!

Weet jij het antwoord?

/2500