hoe is het mogelijk dat ze er zo makkelijk van afkomen?

Ik lees net een stukje over Awa op telegraaf.nl, de jongen die uit jaloezie zijn vriendin in de fik stak en zijn eigen naam ik haar borst kerfde, dit is in 2005 gebeurt en die jongen loopt nu alweer over straat terwijl dat meisje waarschijnlijk een levenslange trauma er aan over houdt, schandalig!

Weet jij het antwoord?

/2500

Goed lezen, hij loopt niet rond, hij zit in een TBS-kliniek. Daar heeft hij ook dat nummer opgenomen. Een of andere journalist van de Revu denkt dat hij z'n plebskrantje beter aan de man kan brengen als hij scoort door tuig zoals AWA aan het woord te laten en hem te helpen met het uitbrengen van z'n nummer. Dat nummer zou de misstanden in de TBS-instellingen aan de kaak stellen. De rechter heeft de uitspraak gedaan dat het nummer niet mag worden uitgebracht omdat dat te pijnlijk is voor de ex van AWA. En terecht.

Hij loopt nog niet vrij op straat, hij zit nog in een TBS-kliniek: http://www.depers.nl/entertainment/465361/Tbser-Awa-mag-geen-single-uitbrengen.html Alwaar meneer nu krokodillentranen huilt omdat hij zijn rapsingle niet mag uitbrengen omdat de rechter in kwestie het welzijn van zijn slachtoffer belangrijker vind dan de rapcarriere van de TBS'er. Iets waar elk weldenkend mens in Nederland het uiteraard mee eens is, behalve de TBS'er in kwestie en zijn advocaat die in hoger beroep gaan... Het wordt tijd dat ze de kolenmijnen in Limburg weer open gooien en dat geteisem daar aan het werk zetten, net zo lang tot ze hun schuld aan de slachtoffers en de samenleving betaald hebben.

Deze persoon is geestelijk gestoord. De maatschappij heeft het recht zich tegen mensen te beschermen zo lang dat noldig is en dat gebeurt ook via TBS.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100