Ik heb net 2 guppies ontdekt bij mijn goudvissen, wat nu?

Ik heb ze al gevangen, en apart gezet in een bekertje. Het zijn er twee. Het water waar ik ze in gezet heb is ook het water wat afkomstig is uit mijn aquarium (wat ik dacht dat het beste zou zijn) maar kan dit met gewoon koud water temperatuur? en hoeveel eten moet ik ze geven aangezien ze héél erg klein zijn, en de vlokken zullen bederven als ze te lang in het water liggen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon bij je goudvissen laten zitten, kan helemaal geen kwaad. En wat voer betreft, er is speciaal guppievoer wat je heel fijn kunt malen tussen je vingertoppen. En ze hebben idd niet veel voer nodig,maar 1 à 2 x per week. Maar je kunt de vissen gewoon bij elkaar inlaten hoor.

Kijk of je een of ander zeefje hebt, dat je even in je aquarium kan laten hangen, dan blijven ze in goed water. maak daarna wat vlokkenvoer heel erg fijn en geef dat aan je gupjes. Koop dan morgen als de winkels weer open zijn, een speciaal bakje voor jonge visjes, dat je zo in je aquarium kan hangen en wat voer. Het water moet minimaal op kamertemperatuur zijn.