Worden alle 'C1000's' Nu omgebouwd tot een 'Jumbo'?

Het is vandaag bekend geworden dat 'Jumbo' de supermarktketen de supermarktketen C1000 over neemt. Is het nou ook zo dat alle C1000's worden omgebouwd tot een jumbo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat weet niemand, behalve natuurlijk de mensen van Jumbo, zeker. Maar de verwachting is wel dat dat gebeurt. Jumbo is bezig aan een sterke opmars in supermarktland en heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd. Dit zullen ze willen versterken door zoveel mogelijk winkels onder de naam Jumbo te hebben. Toen ze een aantal jaren terug Super de Boer hebben overgenomen zijn ze daar ook gestart met het ombouwen van de Super de Boer-winkels naar Jumbo. Daarom wordt algemeen wel verwacht dat ze dat nu bij C1000 ook zullen doen.

Het is nog niet zeker maar als dat inderdaad gebeurt dan is de kans groot dat ze omgebouwd worden. Het ligt eraan hoe ze de koop regelen.Misschien staat er in de voorwaarden van C1000 dat de naam blijft bestaan.

Nee, dit is niet het geval: " Het nieuwe bedrijf gaat met een nieuwe merkstrategie werken die voordeel gaat bieden aan klanten in heel Nederland. Uitgangspunt hierbij is dat zowel de Jumbo formule als de C1000 Rood formule blijven bestaan. "

Bronnen:
http://www.jumbosupermarkten.nl/Nieuws--Pe...

Niet alle C1000 filialen zijn geschikt voor ombouw tot Jumbo filialen. (Bron:persconferentie)