Ken je een boek over een meisje die onzeker is omdat ze zegt dat ze lelijk is?

ik wil een boek die over de informatie in de vraag gaat want ik heb een hele goeie beste vriendin die wat onzeker is en daarom wil ik haar een boek gegeven die gaat over wat er in die vraag staat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je vraag is een beetje onduidelijk maar de serie van Francine Omen: de hoe overleef ik serie gaat over een onzeker meisje. In deze boeken worden ook tips gegeven. Deze boeken kan je zeker weten vinden in de bibliotheek.

"De X-pert"Karen van Ede en May-Britt Mobach(ook veel humor erin) "Alles over jezelf en het leven"-Leo Krans Succes met jouw vriendin. Is lastig, voor haar, maar ook voor jou.

De clan van de wolvin / Maite Carranza. Utrecht : Signature, 2006. In dit fantasyverhaal ontdekt de veertienjarige Anaíd dat zij een heks is en deel uitmaakt van een heksenclan, als haar moeder opeens is verdwenen. In de zoektocht naar haar moeder ontdekt ze haar eigen krachten en ondervindt zij wat vriendschap is. Door diverse confrontaties met goed en kwaad ontwikkelt zij zich van onzeker, lelijk meisje tot een zelfverzekerde jonge vrouw. In dit vlot geschreven boek zijn de onzekerheden die zo typerend zijn voor pubermeiden zeer herkenbaar beschreven.

Bronnen:
Centraal Bestand Kinderboeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100