wat doe je aan treiteren op het werk?

4 vrouwen doen alles om mij op het werk zo moeilijk mogelijk te maken.
Naar personeelzaken is er op deze dames gesteld.
En er is geen vertouwenspersoon. Nieuw werk is zeer schaars. En ee andere afdeling is niet mogelijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Stap naar je leidinggevende. Misschien kan je vooraf info verzamelen. Ik weet niet welk werk je doet en hoe zij jou treiteren maar wellicht kan je iets met je mobiele tel opnemen ofzo. En jouw baas is verplicht actie te ondernemen. Als dit niet gebeurd kan je het hogerop zoeken.

Helaas heb ik het dus ook meegemaakt. Klagen helpt niet (ik heb zelfs niet eens geklaagd). Ik denk dat je toch het beste op zoek kunt gaan naar een andere baan. Mij heeft het uiteindelijk op een hele vervelende manier mijn baan gekost. Een leidinggevende geloofd nooit degene die alleen staat, de anderen zijn met 4? Waren ze dus bij mij ook en dan sta je dus echt tegen een muur. 4 hebben altijd gelijk, of het nu echt zo is of niet. Ik wens je heel veel sterkte!

Stap1: loop naar de treiterende Stap2: begin te lachen Stap3: sla het slachtoffer ontzettend hard!

Een heel moeilijke situatie. Alle vier tegelijk aanspreken vraagt om nog meer moeilijkheden. Mocht je een van de vier binnenkort alleen tegenkomen,ga een serieus gesprek met haar aan. Dit treiteren maakt iemand geestelijk kapot. En zo,n probleem neem je mee naar huis,dat kun je niet zo een twee drie van je afzetten. Mocht alles geen baat hebben dan kun je als laatste middel een gesprek met zijn allen,met je baas erbij aanvragen. Jammer dat sommige mensen niemand in zijn waarde kunnen laten.

Spreek ze hier tijdens een team overleg of vergadering op aan. Mocht je die niet hebben vraag dan een gesprek aan met hen in het bijzijn van je leiding gevende. Vertel ze hoe je lijdt onder deze pesterijen en vraag hoe jullie tot een oplossing kunnen komen. Misschien vind je dat moeilijk maar denk dan dat een half uurtje moeite hebben met dat gesprek minder zwaar weegt dan nog een hele lange tijd gepest worden. Ik zou er zeker niet voor weglopen want dan blijf je je levenlang weglopen. Pestkopen heb je nou eenmaal overal. Bedenk ook dat pestkoppen vaak zelf heel onzeker zijn en complexen hebben en dan graag andere mensen kleineren om hun eigen onzekerheden te verbloemen.

Hoe moeilijk het ook is , kijk voor een andere baan . Die 4 dames willen je wegpesten op dat werk lijkt me . Op den duur kun je hier goed ziek van worden , een ongezonde situatie . Met alles wat je hieraan (tegen) wil doen escaleert de zaak alleen maar , wegwezen daar !!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100