Volgens de bibliotheek heb ik nog twee exemplaren in mijn bezit, maar ik heb ze al ingeleverd. Wat nu?

Ik heb een aantal dvd's en een boek in de "brievenbus" van de bibliotheek gedaan waar je alles kunt inleveren als het gesloten is. ik heb online gecheckt of alles bij hun binnen is. Nu blijkt dat een dvd en boek niet is aangekomen, en dat klopt echt niet. De rest is wel binnen. Ik heb vervolgens gebeld, zij hebben gecheckt, helaas zij konden niet het boek en de dvd vinden, dus de volgende stap zal zijn dat ik voor de vermiste spullen kan betalen. Ik vind het zo onrechtvaardig, maar ik heb natuurlijk geen bewijs! Iemand tips? Ik weet 100% zeker dat ik het ingeleverd, ik ben hier altijd heel secuur in en mijn huis is gewoon opgeruimd!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

is mij ook wel eens gebeurd. ga naar de bieb, zeg het, dan gaan ze kijken welk boek niet aanwezig is en waar i zou moeten staan, staat i er, en is het het goeie exemplaar, dan hoef je niets te betalen en is alles opgelost.

Je zult in eerste instantie inderdaad moeten betalen. Maar vraag tijd. Dus dat ze na enkele weken opnieuw gaan kijken of de spullen aanwezig zijn in de bieb. Dan kun je je geld terug krijgen. Succes

Ga er persoonlijk heen, en zeg dat je ze echt níet hebt, en dat ze hun systeem op orde moeten krijgen. Het is mij ook al overkomen, ik zocht me tepletter en toch bleek later dat ze boven water kwamen: bij hun zelf dus!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100