Is wouter bos nog steeds demissionair minister van economische zaken op dit moment?

Toegevoegd na 1 minuut:
Overhandigt hij morgen de koffer aan de koningin?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wouter Bos is opgestapt en helemaal gestopt. Voor dit jaar prinsjesdag is Jan Kees de Jager vanuit het CDA benoemt tot demissionair minister van Financiën. Minister de Jager zal het koffertje overhandigen aan de koningin.

Wouter Bos was minister van Financien, en hij is er morgen echt niet bij. Alle PvdA ministers zijn weg, en alle taken zijn overgenomen door CDA en CU ministers. Of er een koffer aan de koningin zal worden overhandigd daar heb ik geen weet van. Als er wel een koffer in beeld komt dan zal minister de Jager daar voor zorgen. Dat zou weleens een heel klein koffertje kunnen zijn, want er is nauwelijks nieuw beleid uitgestippeld, omdat het kabinet demissionair is. Het zal dus een bijzondere troonrede worden, die misschien ook wel heel kort zal zijn.

Neen,dat is hij niet meer! Als je de berichtgeving had gevolgd had je dat geweten.

Wouter Bos heeft ontslag genomen als minister van Financiën (niet Economische zaken, dat is Maria van der Hoeven). Het koffertje met de Miljoenennota wordt aan de Tweede Kamer (dus niet aan de Koningin) aangeboden door de huidige demissionaire minister van Financiën en dat is Jan Kees de Jager.

Nee! Als hij nog demissionair zou zijn geweest, zou er weinig tijd overblijven voor zijn gezinnetje. En dát was juist de reden van z'n vertrek....., toch?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100