Slappe mannen in de geschiedenis en heden?

(als navolging op de vraag "krachtige vrouwen in de geschiedenis en heden")
Welke mannen hebben het totaal verknald tijdens hun optreden waar ze volledig achter stonden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Al de Pauzen. Die mannen zouden beter moeten geweten hebben,dat men om christus na te volgen geen wereldlijke titel als Pontifex Maximes moet aannemen!!! Geen kledij moet aantrekken die je onderscheid van een gewone mens en in geen paleizen moet gaan wonen! Maar in het rijtje wereldlijke leiders gaan we er Ceauşescu er nog bij plaatsen!

Jack de Vries.

Bronnen:
normen waarden

George W. Bush! Zowel senior als junior!

Premier Chamberlain van Groot-Brittanië. Die dacht dat hij voor "Peace in our time" gezorgd had door het Verdrag van München.. Want Hitler had beloofd geen landen meer binnen te vallen. Jaja..

Bronnen:
www.nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_München

saddam hoessein

Philip Rosedale , oprichter van Second life . Hij dacht met de opening van zijn virtuele wereld de mensheid te dienen terwijl we nu met zijn allen de Virtuele Valkuil in lopen. Zo zijn er van mensen die op internet opereren nog wel een paar te noemen...

De laatste keizer van China (Pu Yi) stierf als een simpele tuinman.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Pu_Yi

Dirk S ( de d.s.b bank.) Duizenden gezinnen in de problemen door die geweldige koopsompolissen van zijn bank.

De koning van Engeland Edward II : die als enige verdienste had ,dat zijn portret gebruikt werd als koning in een kaartspel Prins Filip van België als goeie tweede.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Eduard_II_van...
http://www.youtube.com/watch?v=WvI3LeXjNGw

Ha, die Rrhwp; Uit de recente historie; oud-vicepresident van de VS Dan Quayle, king of fail. En eentje vanvroeger; keizer Nero.

Slappe mannen in het heden zijn de mannen die nu proberen een regering samen te stellen in ons eigen land. Het eindeloze gedelibreer en partijpolitiek geharrewar, mondt er steeds in uit dat de politici met hangende schouders en pootjes weer bij de koningin moeten aankloppen. Denk je ook niet dat zij dit dan ook denken zal? Slappe mannen in het verleden waren juist Oranjes, Stadhouder Willem V bijv. helemaal geen leiderstype, liet zich zelfs Holland uitzetten, (niet Nederland) en moest samen met zijn vrouw Wilhelmina van Pruissen, in Nijmegen gaan wonen. Zijn vrouw pikte dit niet en zij zorgde ervoor dat ze terug mochten komen. Johan Willem Friso, stadhouder van Friesland was een ziekelijke man, als veldheer weinig capabel. Hij zakte met zijn paard door het ijs en zijn vrouw Marijke Meu, die eigenlijk Maria-Louise van Hessen-Kassel heette, fungeerde daarna als stadhouder van Friesland, hetgeen ze niet onverdienstelijk deed. De Oranjes waren geen veldheren en waren geen edelen die en hof konden voeren. Amalia van Solms, de vrouw van Frederik Hendrik was degene die dit opbouwde.Zij wilde dat het hof opgelijke voet kwam met dat van Engeland en Frankrijk. Zij zorgde er ook voor dat Willem II trouwde met Marie Stuart, dochter v.d. Engelse koning. Het feit dat ze met sterke vrouwen getrouwd waren heeft ze eigenlijk gered.

Anton Mussert, oprichter en leider van de NSB. Hij was een zeer slappe en meelopende figuur die zich keurig voor het karretje van de Nazi's liet spannen. Helaas was de man familie van mij, niet iets om trots op te zijn....

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Anton_Mussert

Slappe mannen blijven anoniem en zul je dus nergens tegenkomen.

Koning Willem III

Ik kan geen precieze namen noemen, maar ik denk dan aan vele leger- opperbevelhebbers in de 1e wereldoorlog. Bepaalden met een paar lijntjes op de kaart de slag, leefden in een kamertje en voerden daar hun adviezen en bevelen uit terwijl ze nog nooit een loopgraaf hadden gezien. Of aan de zogenaamde wijze mannen die eens der tijd Afrika hebben ingedeeld, met vijandige stammen in een gebied.

de popgroep Millie Vanilie hebben alleen maar play back gedaan super afgang voor ze

willem aantjes, altijd grote praat over ethiek en geloof, maar ik geloof dat hij niet erg kosher was in de oorlog

Geert Wilders. Van alles beloven aan de kiezer, maar er dan zelf tussenuit piepen (Gem.Raad Den Haag). En nog geen 12 uur na de verkiezingen zijn punten laten vallen (AOW-regeling). Zéér slap dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100