Uitzetten allochtone criminelen.

Waarom is het in Nederland onmogelijk allochtone criminelen na herhaaldelijk in de fout te zijn gegaan, terug te sturen naar hun land van herkomst?

Toegevoegd na 1 minuut:
na=die

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deels kan dat. Mensen die geen verblijfsvergunning hebben mogen hier dan ook niet blijven. Als ze wel een verblijfsvergunning hebben, dan mogen ze blijven omdat ze.. juis. Een verblijfsvergunning hebben. Waarom zou iemand die hier geboren is meer fouten mogen maken dan iemand die dat niet is? Een pedofiel wordt weer los gelaten in de samenleving om vervolgens gewoon weer inde fout te gaan en na 5 jaar psycho behandeling weer los gelaten te worden. En een kind met marokkaanse roots die een tshirt jat wil je verbannen?

Kromme wetgeving ligt hieraan ten grondslag, alsmede politieke onwil.

Omdat hij zij een nederlands paspoort hebben. en uitzetten is niet de oplossing. wat wil je dan met autochtonen criminelen doen? zijn die voor jou meer waard dan? elke crimineel hoor hetzelfde behandeld te worden en niet eerst bekeken te worden welke kleur hij heeft.

De problemen zitten vooral bij het eventuele Nederlanderschap. Nu het ernaar uitziet dat Wilders veel voor het zeggen gaat krijgen, kunnen we verwachten dat dit beleid drastisch gaat veranderen.

Veel allochtonen zijn naar Nederland gekomen om legaal te werken. Zij betalen belasting, premie AOW, enz. Zij horen dezelfde rechten te hebben als autochtonen. Autochtonen worden toch ook niet uitgezet als ze crimineel zijn geworden, dus criminele legale allochtonen moeten ook niet worden uitgezet.

Iedereen die een verblijfsvergunning heeft, of een paspoort wordt behandeld volgens Nederlands Recht. Dat komt doordat wij in een rechtsstaat leven en niet in eenbananenrepubliek of een dictatuur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100