Kan ik zaterdag 12 juni mn zomerkleren aan of word t rot weer?

Kga n dagje weg en vertrek al vroeg vandaar mn vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voortaan even op teletekst pagina 704 kijken of weer in roermond intikken have fun today

het weer is natuurlijk altijd onvoorspelbaar :) maar volgens www.hetweer.nl en buienradar.nl lijkt het morgen prima weer te worden! dus doe gerust je zomerkleding aan en neem voor de zekerheid een jasje mee! veel plezier ;)

Kijk eens hier: http://www.weer.nl/nl/home/weer/wereldweer/actueel-en-verwacht-weer/stad/31X4825/amsterdam/2.html?cityID=31X4825 Het zal nog wel wat plakkerig warm zijn. Ik zou iets met korte mouwen aandoen en een vestje erover heen doen. Kun je altijd nog het vestje uitdoen. Have fun!

Ja hoor..ook als het rotweer is kun je zomerkleren aan!

knmi.nl De Weersverwachting van het KNMI Opgesteld op zaterdag 12 juni 2010 om 07.07 uur Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog Vanochtend zijn er in een brede strook over het midden van het land perioden met zon. In het noorden en vooral in het zuidoosten komt wat meer bewolking voor. Met name in het noordoosten van het land kan uit de aanwezige bewolking mogelijk een enkele lichte bui vallen. In het zuidoosten van het land blijft het een groot deel van de dag bewolkt en in het zuiden van Limburg kan er wat lichte regen vallen. De middagtemperatuur ligt tussen 16 graden in het kustgebied en lokaal 21 graden in het zuidoosten. De wind wordt noordwest en neemt boven land tot tot matig, kracht 3 tot 4. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind matig of vrij krachtig, 4 tot 5. Komende nacht zijn er vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden, terwijl in het zuiden brede opklaringen voorkomen. Misschien vormt zich in het zuiden lokaal een ondiepe mistbank. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 11 graden in het noordwesten en lokaal 7 graden in het zuidoosten van het land. De noordwestelijke wind is boven land zwak tot matig, kracht 3 of minder, in het noordelijk kustgebied matig tot vrij krachtig, 4 of 5. Zondag overdag is er vrij veel bewolking, het blijft zo goed als overal droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 16 graden langs de kust tot lokaal 20 graden in Zuid-Limburg. De wind is zwak, kracht 3 of minder en komt overwegend uit richtingen tussen west en noord.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100