hoeveel mensen leven er op aarde??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tot nu toe zijn er op aarde 107,5 miljard mensen geboren. Dat heeft statisticus Peter Grünwald van het Centrum Wiskunde & Informatica op verzoek van het maandblad Quest berekend. De huidige 6,7 miljard mensen zouden slechts 6 procent van alle mensen zijn die op de aarde hebben geleefd. Quest riep de vraag ‘Hoeveel mensen zijn er ooit op aarde geboren?’ uit tot leukste vraag van 2008. De redactie van het blad vroeg Grünwald een nieuwe berekening te maken. het antwoord is dus 6,7 miljard .

7miljard Toegevoegd na 2 minuten: per seconde komen er 3 mensen bij. Toegevoegd na 2 minuten: per seconde komen er 3 mensen bij.

Bronnen:
http://www.ibiblio.org/lunarbin/worldpop

Dat zouden er inmiddels ruim 7 miljard moeten zijn. De wereldbevolking is het totaal aantal mensen op aarde.: Het U.S. Census Bureau schat de mondiale populatie januari 2009 op 6,79 miljard en volgens het CIA World Factbook zou de toename in 2007 ongeveer 77 miljoen zijn. Elke dag komen er circa 200.000 mensen bij. Meer dan de helft van de huidige wereldbevolking leeft in het Verre Oosten.

3 miljard leven 4 miljard overleven

As of 30 April 2010, the human population of the world is estimated by the United States Census Bureau to be 6,817,900,000.

Bronnen:
wikipedia

ik kan het niet weten..kheb ze nooit geteld ;D

ja ha als je googled dan vind je het antwoord wel ongeveer : maar ja buzzy wanneer ben je precies een mens? en geen dier? Toegevoegd na 12 minuten: of een insect of een plant?

de meeste mensen zullen zeggen 6 biljoen/miljard (weet ik niet meer????)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100