Wat is de beste smoes die je kan geven naar de politie bij een bekeuring?

Je hebt 54 km te hard gereden ,na correctie net 1 km te hard

of door rood

soms kun je ze ompraten als het zeer noodzakelijk is of was

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De tegenwoordige agent is itst het verleden niet meer een nugtere integere en vooral dienstig persoon. De agent van tegenwoordig is een incompetente, zielige geldophaler voor de overheid. Het is triest maar tegenwoordige staat bijna dagelijks in de krant dat een agent zijn wapen pakt. In mijn jeugd heb ik in 12 jaar 1 x gehoord dat een agent een waarschiwingsschot losste in delucht voor een vluchtende crimineel. Het is echter niet alleen die diender te verwijten. Het zijn meer de mensen die agenten aannemen die op andere dingen letten dan in het verleden. Helaas kan een dialoog niet woorden aangegaan vanwege een te klein vocabulair van de dienstdoende want ja mavo is genoeg. Welke reden of smoes dan ook, want dat moet nog eerst blijke, zal in de kiem worden gesmoort met een, U kunt altijd bezwaar maken, op de achterkant van dit papier bla bla bla. De antwoorden moeten tegenwoordig ut computers komen dus misschien kun je je vraag aan een politiecompute stellen. Mijn boordcomputer is preventief geruimd vanwege een virusinfectie en mijn tom tom is ff de weg kwijt. Hoewel de kans geringer is dan het winnen van de straatsloterij en de straatprijs in 1 dag, bestaat er een kans dat je er en treft met humor (ja sommige zijn net mensen)

Je moet ernstig blijven en zeggen dat je te hard hebt gereden, je niet goed hebt opgelet en dat je voortaan beter zult oppassen.

Ik moet de eerste agent nog tegenkomen die om te praten is. Meestal trappen ze niet in smoesjes. Maar een leuke smoes zou kunnen zijn: 'Sorry agent, mijn vrouwen staat op het punt te bevallen. Hoe heet u eigenlijk? Als u mij laat gaan, dan zal ik mijn zoon naar u nomen'

Vreemde vraagstelling. Als je 54km te hard gereden hebt, en je wordt daarop betrapt, dan ben jij je rijbewijs kwijt. Daar helpt geen enkele smoes tegen.

Een bibliotheekkaart o.i.d. met een foto erop trekken zeggen dat je voor een geheime overheidsdienst werkt en dat je ongehinderd verkeersregels mag overtreden in het kader van je werk. Hangt ervan af hoe je het brengt, maar het kan zeker werken.

De politie heeft alle smoezen al 1000 keer gehoord

Bij Andrè van Duin is het gelukt door in het dashboardkastje te roepen : hè daar in de machinkamer doe het een beetje rustig aan .

Er schoot kramp in m'n rechterkuit.

Zeg dat je zo nodig moet poepen, dat ieder mens dit wel eens overkomt

je moet weten wie ze zoeken en dan zeg je dat die daar achter loopt. dan zijn ze meteen weg.

Ik heb tot mijn vijftigste de rol van student gespeeld als ik een bekeuring kreeg, tot vermaak van iedereen die bij mij in de auto zat, maar het heeft alleen maar de eerste jaren geholpen. Daarna hielp geen enkele smoes meer.

Ja agent, u hebt volkomen gelijk. Geef mij de hoogst mogelijke bekeuring a.u.b. U doet uw werk naar behoren en ik verdien het! Overigens, wilt u er mayonaise of een doekje erbij doen?

Allah heeft me gezegd dat ik dat moest doen. Als je daar geen respect voor hebt, discrimineer je me en doe ik aangifte

"Mijn vrouw is er met een politieagent vandoor gegaan. Ik reed in eerste instantie niet eens zo hard, net tegen de 80 km p.u. Toen zag ik in mijn spiegel jullie Porsche en ik dacht, NEE he!!!, ze komen haar terugbrengen."

Ik vrees dat als je meer als 54km te hard rijd dat geen enkele smoes goed genoeg is ,voor 1km te hard dan kan je toegeven dat je even niet opgelet hebt en zal er daar wel iets te bespreken zijn maar door rood? "Forget it no way "dat is een zware overtreding en nooit goed te keuren !Als iemand zoiets vertelt dan zal daar wel niks ernstigs gebeurd zijn (oranje) ipv rood bv en zal men het verhaal wel aangedikt hebben al weet ik wel dat de nederlandse agenten best nog vriendelijk en sociaal zijn vergeleken bij onze flikken hier in Belgie ;.) LOL

Ik moet zeggen dat ik om de smoezen die hier geplaatst worden wel heel hard moet lachen! Leuk! Er staan er een aantal tussen waar ik echt nog nooit van gehoord had. Ik reed zelf een keer met de fiets langs een stoplicht, waarna er een politieagent achter de bosjes vandaan kwam die beweerde dat ik door rood was gefietst. Nu is fietsen door rood natuurlijk iets minder ernstig dan met de auto door rood rijden, maar naar mijn idee stond mijn stoplicht echt op groen. Heb toen ook tegen die agent gezegd: "Meneer, echt alle respect voor de politie maar het was echt groen." Uiteindelijk gaf hij mij het voordeel van de twijfel.

Bij 51 km te hard ben je je rijbewijs kwijt en dan luisteren ze niet naar een smoes. Als het nou minder was geweest, zijn ze meestal milder.

Je bent al fout. Dat weet je zelf ook. Dan word je betrapt. En dan wil je daar ook nog over gaan liegen??? Jij maakt het spannend. Zorg dat je niet te hard rijdt en al helemaal niet door rood! De volgende keer rijd je misschien iemand dood! Houd je gewoon aan de regels, die zijn er niet voor niets. En jij bent toch geen uitzondering ofzo... Dan krijg je OOK geen boete. Neem verantwoording voor je wandaad en leer ervan. Succes en groetjes.

Als je man bent: je bierbuikje laten zien en zeggen dat je op weg was naar 't ziekenhuis was i.v.m. weeën. Als je vrouw bent: de agent een date vragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100