Wat als je een aantal boete's niet kan betalen?

Stel je krijgt een boete's binnen van CIJBof deurwaarder. Je hebt geen inkomen en geen rooie cent. De boete's loopt na 3 sancties hoger op met incassokosten. Wat kan je doen? Het CIJB eist geld, hoe dan ook. Maar van een kale kip kan je niet plukken. Wat kan je in zo'n situatie doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op het moment dat je niet betaald kan het zijn dat je in bewaring wordt gesteld, om zo de boete te betalen (alleen is het wel zo dat je, nadat je hebt vastgezeten, je alsnog de boete moet betalen). Volgens mij kun je wel een betaal regeling treffen bij het CJIB, maar dit is niet makkelijk omdat je hebt gewacht met contact opnemen, tot je 3 sacties hebt gekregen. Je opties zijn dus vrij beperkt. Vraag zonodig aan familie/vrienden of je geld mag lenen.

ligt eraan hoe jouw history bij de politie is maar je zult wel een veek hogere boete krijgen en ligt eraan hoe oud je bent ik heb het zelf meegemaakt zou ze maar betalen als ik jou was succses

Als er niks te regelen is en je bent niet van plan te werken: Dan wordt je uit je huis gezet en al je spullen worden in beslag genomen en dan kan je op straat gaan leven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100