Welke problemen zijn er nog in de wereld, in gelijk welk land?

En 't mogen gerust detailproblemen zijn, liefst zelfs. Dan bedoel ik bijvoorbeeld zoals in België de reacties op hoogbegaafden op de werkvloer.

Toegevoegd na 8 minuten:
Of de censuur en de onderdrukking in China.

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen noaberschap,geen begrip.Geen body language.

Het probleem van mens zijn... Daar lijdt bijna ieder mens onder, symptomen zijn denken, overtuigingen, emoties, doelen, stress, ziekten en ga zo maar door... Daar lijdt iedereen wel aan... Toegevoegd na 4 uur: ...en ongelukkig voelen... dat lijkt een zeer groot probleem te zijn... men doet tegenwoordig van-alles-en-nog-wat om maar een beetje gelukkiger te worden... en dan blijkt: niets helpt... 't is echt een probleem van wereldformaat...

Naomi in Kenia heeft honger. En haar buurmeisje ook.

Vergeet ook niet de economische crisis. De meeste problemen waar de wereld mee kapt hebben geld nodig om opgelost te worden.

tekort: 1.taal, 2.teken, 3.geld, 4.ruimte, 5.rust, 6.duisternis 1. een beperkte taal is slecht spreken 2. tekens maken veel duidelijk 3. te weinig geld maakt het leven moeilijk 4. te weinig ruimte is weinig prive 5. te weinig rust is altijd opgeschrikt 6. te weinig duisternis lijkt op nr5 maar kan ook ongezond zijn.

We geven te veel om de mening van anderen. We worden als het ware opgetild door de maatschappij in plaats van op onze eigen benen te staan.

Oorlog, geweld, anderen doelbewust kwaad doen.

De mensheid an sich is al een groot genoeg probleem voor moedertje aarde... ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100