Wat moet ik op de envelop schrijven als ik een kaart naar de buren wil opsturen terwijl ik niet weet hoe ze heten?

Ik wil dus kerstkaartje opsturen alleen weet ik hun namen niet... Dan maar gewoon> aan de buren (naam straat+huisnr) ????

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon aan buren van (straatnaam+nummer) kan gewoon ;)

je kunt even bij hun huis kijken of daar een naamplaatje hangt, anders zet je niets op de envelop en doe je de kaart zelf in de bus.

Het is altijd leuk om je buren te leren kennen, ga een bakje koffie bij ze doen! Gegarandeerd dat je wat meer over ze leert kennen!

Kun je hun adres of telefoonnummer niet googlen? Misschien staat daar hun naam bij. Anders gewoon "mijnheer en mevrouw" en dan hun achternaam, die waarschijnlijk wel op de bel/brievenbus te vinden is. Als je echt hun familienaam niet kunt vinden, kun je altijd de envelop gewoon in hun bus doen! Of persoonlijk afgeven, met een gebakje of wat bonbons. Misschien wordt je gelijk op de koffie uitgenodigd, en dan kom je vanzelf hun namen wel te weten :) Toegevoegd na 1 minuut: Oeps... Schaamte om de dt-fout :p

Kun je het niet gewoon in een witte envelop doen... Zo kreeg ik ook een kaart van de buren,

Ik heb aan onze nieuwe buren een kaart gestuurd met: beste buren/mensen, wij wensen jullie ......

Ik steek bij alle buren zelf een kerstkaart in de bus. Gewoonlijk schrijf ik hun voornamen op de envelop, maar als ik de naam (nog) niet weet schrijf ik gewoon: "Aan de nieuwe bewoners". Altijd succes én kaartjes terug :)

Ik zou persoonlijk bij de buren een kaartje in de bus duwen met het opschrift ,,voor de buren,,. Ik zou wel als afzender jullie namen op het kaartje vermelden met huisnummer en eventueel je telefoonnummer. Nu maar afwachten hoe het verder loopt.

Ik zou op een dergelijk kaartje zetten: 'Aan de buurtjes van ( b.v.) nummer acht' en als afzender je voor- en/of achternaam alsmede jouw adres plus je huisnummer, zodat zij in elk geval weten van wie die kerstwens afkomstig is en ook meteen weten hoe jij heet. Groet, Ton

Gewoon niks en aan de binnenkant: ik/we wens(en) je/jullie prettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar. Groetjes pietje van nummer 6.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100